dissabte 10 de juliol de 2021

10 de juliol de 2021

Botànica entre Ciència i Art (al Botànic)

  • Població: Barcelona
  • Lloc: Passeig del Migdia, s/n – Sala d’Exposicions temporals del Jardí Botànic de Barcelona
  • Data: dissabte 10 de juliol de 2021
  • Horari: d’11 a 17h
  • Preus: Activitat gratuïta amb la compra de l’entrada al Botànic.
  • Edats: pensats per a nens de 3 a 12 anys.
  • Organitzat: Institut Botànic de Barcelona (IBB)

Activitat familiar al Botànic 2021

Botànica entre Ciència i Art, activitat adreçada a nens entre 3 i 12 anys.

L’activitat busca descobrir-los la botànica a través de les seves facetes científiques i artístiques, tot donant-los eines per comprendre que hi ha moltes maneres d’observar i entendre el món.

A través de jocs, manualitats i tallers els participants aniran descobrint l’extraordinària diversitat de plantes i el paper tan important que juguen les nostres vides.

L’activitat acollirà 40 nens i les seves famílies el dissabte 10 de juliol de 11 a 17h. Les places són limitades i és imprescindible inscriure’s prèviament en aquest enllaç. També és important que a l’hora de fer la reserva s’indiqui la edat dels participants.

L’activitat és gratuïta i està inclosa en el preu de l’entrada al Jardí Botànic de Barcelona.

Davant la situació crítica que genera aquesta davallada de biodiversitat, l’exposició pretén traçar un guió de bones pràctiques que ajudi a la ciutadania a implicar-se en accions que capgirin aquesta crisi.

Finalment, la mostra inclou diverses iniciatives ambientals promogudes per entitats, associacions i alhora les mateixes administracions i es completa amb un programa d’activitats adreçat a tots els públics.

Les activitats de Botànica entre Ciència i Art seran conduïdes per investigadors de l’IBB i s’adaptaran segons les edats dels infants.

+info Institut Botànic de Barcelona

veure + Exposicions per anar amb nens