revista totnens juliol 2022
|

Apunts 20 Revista totnens juliol 2022

 

Apunts son idees que anem agrupant en aquesta mena de revista singular seguint l’essència de totnens. Notes de propostes per sortir, recomanacions de llibres i jocs, manualitats i una mica de decoració i cuina. Apunts 20 Revista totnens juliol 2022

Apunts 20 Revista totnens juliol 2022

revista totnens juliol 2022

Hola famílies !

Vacances, sortides, activitats, excursions… un mes llarg i calorós on s’incrementen les sortides més llargues que permeten descobrir nous indrets i racons. I nosaltres ens allarguem fins el País València per descobrir, de moment, alguns des seus rics i variats espais naturals.

En els Apunts de juliol us proposem visitar dos grans espais amb història: La Ciutadella de Roses i el MAC d’Empúries, ambdues a l’Alt Empordà. I de l’Alta Ribagorça destaquem dos espais naturals el Salencar de Barruera i el de Llesp.  Un any més des de Turisme del Baix Llobregat promouen la comarca amb una variada proposta d’oci, activitats i cultura amb la campanya Som el teu estiu!.

Com activitat estiuenca teniu Marineland Catalunya a Palafolls amb el seu delfinari i parc aquàtic i aquest 2022 trobareu la novetat del parc temàtic, una piscina d’onades. Ep, i a Costa Brava Aventura Parc de Platja d’Aro també estan d’estrena amb el circuit de Pintball!

Entre les propostes de jocs us deixem un clàssic de l’estiu les polseres i braçalets amb materials diversos. I si voleu fer un sorral pel balcó o la terrassa mireu quins models us deixem, amb pales, reutilitzant mobles o amb estructures de pvc. Ja heu jugar al Carrera Bestial amb el bestiari festiu de Catalunya?

Com sempre teniu les recomanacions de literatura infantil aquest més amb dos temes, els llibres de cartes i cartes i 4 recomanacions de contes que tenen posada la mirada al mar. I no us oblideu de les Fires  Playmobil: Les Cases d’Alcanar, Sant Pere Pescador i Sant Vicenç de Montalt.

Recordeu que si els nens van de colònies, casals o fan activitats sempre és millor portar-ho tot ben marcat. Amb el codi TOTONENS22 teniu un 15% de dte. a Marcaropa.

Famílies, aquest més tenim recepta, un pastís festiu de fruites naturals… Mmmmm!

Recordeu les fotos porten enllaços a més contingut.

Feu-li una ullada!

totnens.cat

Voleu sortir als Apunts? envieu-nos un correu a admin@totnens.cat i ho parlem.

 

Apunts, la revista de totnens d’activitats en família

apunts la revista de totnens


veure tots els números de la revista Apunts 

Esperem que els nostres Apunts us hagin agradat i us hagin inspirat, ni que sigui una mica, per fer activitats amb els nens. Recordeu que a la revista teniu enllaços per accedir a les rutes i activitats per així completar la informació.

Sortim!

INSTAGRAM

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *