Tècniques per pintar amb nens
| |

Tècniques per pintar amb nens

Tècniques per pintar amb nens

Dibuixar i pintar és una de les activitats que els nens, sobretot els de primaria, fan a l’escola. A casa també poden dibuixar i pintar com activitat artística i creativa d’una manera més lliure. En el post hem recollit 5 maneres creatives de pintar on els materials són molt importants. Tècniques per pintar amb nens, divertides i artístiques, per donar ales als petits artistes on s’experimenta amb materials i amb la manera creativa de pintar.

 

Tècniques per pintar amb nens. Expressió plàstica

Totes aquestes creacions artístiques les hem seleccionat del blog Picklebums.com. Abans de posar-se a pintar us aconsellem que el nen prepari tots els materials que vol fer servir. Tenir la taula parada amb els pots de pintura, papers, pinzells i la resta de material de treball és molt important. Deixeu que experimenti amb textures, colors i formes.

 

Pintar bosses d’embalar amb bombolles

Tècniques per pintar amb nens

tècnica1

Pintar a sobre d’una superfície tan especial com les bosses de bombolles d’embalar pot ser divertit.

 

Impressió de ratlladures de guix de l’aigua

Tècniques per pintar amb nenstecnica2

En aquesta ocasió cal ratllar guix de colors i posar-lo en una superfície amb aigua. Passeu el full per la superfície per recollir la pols de guix tot imprimint el full blanc. Apareixeran creatius estampats.

 

Pintar aquarel·les amb gota a gota

Tècniques per pintar amb nenstecnica3

Aquarel·les pintades amb comptagotes. Si moveu el paper els colors s’ajuntaran creant fantàstiques siluetes.

Pintar monstres bufant amb una canya

Tècniques per pintar amb nenstecnica4

Per fer més divertida la tècnica de pintar bufant amb una canya primer s’ha dibuixat una cara. En aquest cas es tracte de pintar cabells de colors bufant les gotes de pintura que s’han posat al full.

 

Pintura de relleu amb cola tintada d colors

Tècniques per pintar amb nenstecnica5

Finalment pintarem amb pintura feta amb cola blanca i pintures de colors. Feu servir diferents pots de cola blanca. Cal afegir-lis pintures de colors per tenyir-la. Després tanqueu bé el pot i sacsegeu  per barrejar bé  tot el color. Els nens podran fer siluetes, dibuixos abstractes, lletres… en relleu.

 

Bona feina !!!

+ dibuixar i pintar

 

Save

Save

Save

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *