punts de llibre de colors

punts de llibre de colors

punts de llibre de colors

Dins de la categoria de literatura infantil i juvenil tenim una secció dedicada als marcadors de pàgines. Com que sabem que els reis han portat molts llibres i àlbums il·lustrats us hem portat uns quants models. Poden ser tant creatius, senzills o elaborats com ganes de treballar tinguin els nens. Agafeu les fotos com a models i feu una creativa manualitat per acompanyar les lectures. Us animeu a fer punts de llibre de colors de ratolins, dracs, lletres, fruites…

 

punts de llibre de colors per fer amb els nens

punts de llibre de colors

Punts de llibre de fruites fets amb feltre. Kiwi, síndria, taronja, maduixa… o qualsevol altre fruita seguint el disseny que us portem. Retallar les peces per separar i cosir-les o enganxar-les amb cola segons l’edat o la traça dels nens.

punts de llibre de colors

Punt de llibre de tires de cartolina. Es poden fer les composicions i la tria de colors que agradi més al nens.

punts de llibre de colors

Pals de gelat pintats amb lletres decorades amb materials diferents. Aquí les lletres són comprades però sempre les podeu fer retallant un cartró i després pintant i decorant. Aquí teniu l’enllaç.

punts de llibre de colors

Dracs de colors, només us cal triar les cartolines i fer combinacions. Us deixem l’enllaç amb el vídeo perquè pugueu veure com es plega.

punts de llibre de colors

Núvol blanc per a un punt de llibre especial. Si voleu un núvol de color només us cal tenyir el cotó fluix.

punts de llibre de colors

Els colors poden significar moltes coses. Simplement s’escull el que més ens agrada o podem fer-lo servir com un codi. Llibre d’aventures, de cuina, de por, d’amics, de coneixement, per riure… També us pot servir per deixar-lo al llibre per identificar, segons el color, com ens ha agradat. O per agrupar papers o apunts. Igual als nens els agrada tenir-los classificats. Mireu el vídeo dels punts de llibre de ratolins per veure com els han fet.

 

Bona feina !!!

Bones lectures !!!

+punts de llibres per fer amb nens

+punts de llibre al nostre Pinterest

 

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *