nit europea de la recerca
|

Nit europea de la recerca

nit europea de la recerca

del 25 de setembre a l’1 d’octubre

Nit europea de la recerca 2023

  • Població: diferents espais i municipis
  • Lloc: 
  • Dates: del 25 de setembre a l’1 d’octubre
  • Horari: depenent de cada activitat, consulteu AQUÍ
  • Preus:  gratuït – Cal reserva
  • Organitzat:

Es tracta d’un esdeveniment públic dedicat a la divulgació de la ciència. El seu objectiu és apropar la recerca, la innovació i els seus protagonistes al públic de totes les edats de manera planera i divertida. Aquest esdeveniment se celebra cada any a més de 300 ciutats de 30 països d’Europa al mateix temps.

on es celebra a Catalunya?

nit europea de la recerca

A Catalunya ja fa més de dos anys que s’organitza aquest gran esdeveniment tot oferint més de 200 activitats divulgatives per a tots els públics en diverses seus com universitats, museus, bars, biblioteques i centres cívics dels cinc nodes principals del territori català: Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Vic. Investigadors i investigadores de més de 50 entitats científiques de tota Catalunya oferiran xerrades, tallers, jocs, experiments i moltes altres activitats gratuïtes per a tots els públics. Hi ha activitats per a tots els públics. Busqueu dins de cada localització aquelles activitats que estiguin adreçades a un públic familiar o per a nens.

Recerca pel canvi

Aquest any, el lema de l’esdeveniment és “Recerca pel canvi”, amb el qual es vol transmetre la importància de la recerca de les institucions catalanes i la seva repercussió en el nostre dia a dia.

+La Nit europea de la Recerca

AGENDA

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *