| |

Les joguines de fusta de Invisible Creature

totnens-joguines-invisible-creature8

Com sol passar quan navegues per internet buscant propostes curioses, coses boniques o manualitats creatives per portar-vos, apareixen joguines creatives i atractives que sobresurten de la resta, ja sigui per l’elegància i senzillesa, per l’atractiu dels colors, per la singularitat en la manera de jugar o per l’elecció de materials com la fusta. Dissenys moderns, i a vegades atrevits, que converteixen les joguines en veritables peces de disseny i decoració que, si no sabéssim que estan pensats per jugar, deixaríem en un lloc ben visible de l’habitació dels nens per decorar.

Nosaltres mirem de seccionar aquelles que es poden trobar amb facilitat, ja sigui a les botigues especialitzades o a les botigues online de proximitat. No sempre és fàcil, per això, a vegades no us les portem. Avui, totes les joguines de fusta que us portem avui les hem trobat a la botiga online Invisible Creature dels Estats Units. Es tracte de joguines de fusta fetes a mà amb fusta de til·ler i pintades amb pintures no tòxiques.

Charlie Monster Block Set

totnens-joguines-invisible-creature1

totnens-joguines-invisible-creature2

totnens-joguines-invisible-creature3

Caixa amb 14 peces de fusta per poder apilar de mil i una maneres per crear els propis monstres o personatges especials. Els nens poden posar pantalons, camisa, combinar-ho amb formes arrodonides que facin de coll, cames, potes o cap.

Roar! Set Two

totnens-joguines-invisible-creature5

totnens-joguines-invisible-creature5

La caixa conté 15 peces de fusta pintades. Tacs de diferents mides, esfera ocular, caps de monstres, mans, peus amb els que els nens poden combinar i crear els seus propis monstres o personatges fantàstics.

Rodney Monster Block Set

totnens-joguines-invisible-creature6

totnens-joguines-invisible-creature7

La caixa conté 18 peces de fusta pintades perquè el nens pugui crear els seus propis monstres. Tacs fistonats, escales, díodes robòtics, caps de monstresmans, peus perquè els nens apilin i creïn els seus propis patrons.

Barn Blocks

totnens-joguines-invisible-creature11

totnens-joguines-invisible-creature10totnens-joguines-invisible-creature9

totnens-joguines-invisible-creature12

Aquesta joguina és la reconstrucció, amb blocs de fusta, d’un graner americà real situada a l’oest de Seattle que es va construir per fer-lo servir de cavallerissa l’any 1964, l’any 2014 es va remodelar i el fan servir els artistes locals.

Ara, per fer la joguina s’ha partir del model de graner amb diferents peçcs de fusta, cadascuna hi té dibuixades diferents figures en tots els cantons el cub, ajuntant-los, es pot construir el graner.

Les quatre són joguines creatives de fusta per jugar i decorar. esperem que us hagin agradat.

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat