Com pintar l'estora de l'entrada
| | |

Com pintar l’estora de l’entrada

Com pintar l'estora de l'entrada

A vegades un petit vídeo ens porta a fer un petit article, com és el cas. Si necessiteu una manualitat diferent i creativa us deixem l’idea de com pintar l’estora de l’entrada de casa. La foto que encapçala el post l’hem trobat a internet i es pot comprar ja pintada. I si compreu una catifa de fibra de coco sense cap dibuix i agafeu unes quantes pintures acríliques i deixeu anar la imaginació?

 

Com pintar l’estora de l’entrada

La idea ens ha agradat molt ja que combina la creativitat amb una superfície diferent per pintar. Si us fixeu en el vídeo les lletres les retallen en paper per després pintar el contorn sobre la catifa. La vostra pot porta lletres de benvinguda, o no. Podeu buscar un motiu flora, la silueta d’unes sabates, un paisatge… tan se val. La gràcia d’aquesta manualitat és que és lliure i podeu decorar la catifa com us vingui de gust.

 

 

Ja ho veiem, molt fàcil de fer i amb resultats ben bonics.

 

Bona feina!!!

+ COM FER…

+ DIBUIXAR I PINTAR

Si visiteu la nostra secció de dibuixar i pintar trobareu idees per pintar l’estora. des de diferents tècniques artístiques a inspiració de dibuixos artístics ja siguin abstractes amb geometries o de caire més realista. Al  nostre Pinterest també teniu més idees.

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *