circuits d’orientació

circuits d’orientacióEls circuits fixos d’orientació són recorreguts permanents, de manera que cadascú pot fer-lo quan li vingui de gust. Per seguir-los un caldrà un mapa i una brúixola. N’hi ha que es fan de manera competitiva, puntuant el temps, però es poden fer de manera lúdica en família. A l’enllaç que teniu al mapa trobareu més informació com ara el lloc d’inici i on podeu comprar o descarregar-vos el mapa. La majoria és poden fer de manera lliure i el mapa té un cost aproximat de 3 euros. Un cop situats en el punt d’inici us caldrà anar trobant les fites o estaques. Hi ha diferents maneres de marcar el pas en cadascuna de les fites (ho trobareu als enllaços).

A totnens us portem aquest tipus de circuits d’orientació guiats per fer com una activitat lúdica en família a la natura. L’estat dels circuits, els canvis o l’anul·lació no depenen de nosaltres. Veure més excursions amb nens, si voleu també podeu fer la consulta d‘activitats i rutes per comarques.

circuits d’orientació per fer amb nens

Amb el símbol d’una brúixola teniu els circuits fixes d’orientació. En taronja el de pagament (no superen els 3€) i en blau els que no cal comprar el mapa. També teniu alguna altra circuit marcat amb diferents icones amb accés directe al web de l’ajuntament.

rutes d’orientació amb fitxa a totnens

de la resta teniu l’accés directe a la font clicant directament a la icona del mapa