Turisme Baix Llobregat per a famílies - Cupons descomptes 2018

Atenció famílies ! S’han reeditat els cupons descomptes 2019, una atractiva proposta de Turisme Baix Llobregat per a famílies. Ben comunicada i a un salt de Barcelona, la comarca, té una variada oferta per a totes les edats. Aquest 2019 podreu fer escapades familiars per descobrir i gaudir dels atractius de la comarca a preus especials. Consulteu la pàgina de Turisme Baix Llobregat per estar al dia de totes les activitats i llocs per visitar, així com de la seva àmplia agenda familiar.

 

Turisme Baix Llobregat per a famílies – Cupons descomptes 2019. Què visitar?

Turisme Baix Llobregat per a famílies - Cupons descomptes 2018

Els CUPONS amb descomptes per fer turisme familiar pel Baix Llobregat us portaran a descobrir i visitar llocs tant emblemàtics, singulars i atractius com:

 

 

On es poden demanar els cupons de descompte del Baix Llobregat?

Turisme Baix Llobregat per a famílies - Cupons descomptes 2018

El cupons us els podeu descarregat directament des de la web o si ho preferiu els podeu demanar a les Oficines de Turisme Turístic. També els trobareu als allotjaments, restaurants, jugateques, punts d’informació juvenil i als principals atractius turístics del Baix Llobregat. També es poden sol·licitar al Consorci de Turisme del Baix Llobregat per email o per telèfon.

 

 

Us animem a gaudir d’aquestes visites i activitats en família al Baix Llobregat, a un salt de Barcelona!

CONSORCI DE TURISME DEL BAIX LLOBREGAT

Tel. 93 685 24 00

turisme@elbaixllobregat.cat

www.turismebaixllobregat.com/cupons

 

 

Save

Save

Save

Save

Save