Després d’haver gaudit de Festa del Supermes al Parc Mercader de Cornellà, arriba, a partir de l’1 d’abril, el SúperMes! , a un salt de Barcelona. Un munt de propostes destinades al turisme familiar, amb activitats exclusives i atractius descomptes. Aquest és el quart any que El Baix Llobregat, aposta novament per reivindicar-se com a una comarca plenament familiar. Consulteu totes les activitats d’oci, cultura i restauració.

 

Activeu les promocions i descomptes en activitats, restaurants i allotjaments a:

www.supermes.cat

 

SúperMes al Baix Llobregat, a un salt de Barcelona

Consulteu el munt d’activitats i propostes que hi ha programades. Aventura, cultura, oci i restauració.

  • Aquest any trobareu importants descomptes als principals atractius turístics de la comarca com ara a les Coves de Montserrat, els Espais Naturals del Delta del Llobregat, el Canal Olímpic de Castelldefels, el Parc Arqueològic Mines de Gavà, Catalunya en Miniatura a Torrelles de Llobregat, els Museus d’Esplugues, o la Cripta Gaudí de la Colònia Güell.

  • Activitats completament originals, com ara la possibilitat de convertir-se en xef per un dia, practicar i aprendre els secrets del tir en arc, viure raids d’aventura en família, experimentar la pastura amb un ramat d’ovelles, fer rutes a cavall i en poni, o jugar a fer de pagès al Parc Agrari, entre d’altres.
  • Restaurants i allotjaments també són protagonistes actius de la campanya, oferint menús infantils i descomptes en dinars i estades.
  • La mascota turística de la comarca, la puput Punxetes, recorrerà els municipis de la comarca per informar de la campanya. La podreu trobar en moltes activitats físicament animant les famílies, i repartint globus i calcomanies entre els infants.

 

Per gaudir d’aquest ampli ventall de propostes i dels seus descomptes, només cal entrar al web elsupermes.cat i activar les promocions i/o comprar les activitats directament on-line.

 

Vols ser la SuperFamília del SúperMes ?

Des del SuperMes del Baix Llobregat s’organitzarà un concurs a les xarxes socials per trobar la SuperFamília. La família guanyadora podrà gaudir d’un cap de setmana a la comarca amb activitats, àpats i allotjament inclosos. Feu fotos i compartiu ! Per participar-hi, cada família haurà de compartir les seves experiències del SuperMes a les xarxes. Un cop s’acabi la campanya, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, farà el sorteig entre totes les qui han participat.

 

Més informació del SúperMes

www.elsupermes.cat

#elsupermes

#aunsaltdeBarcelona #BaixLlobregat  #turismeBaixLlobregat

Organitza

Consorci de Turisme del Baix Llobregat

Tel. 93 685 24 00

turisme@elbaixllobregat.cat

www.turismebaixllobregat.com

Viu un abril d’aventures al Baix Llobregat