sorteig amb castellnou edicions

Gràcies a Castellnou Edicions sortegem dos llibres que segur que us agradaran. Sant Jordi i el Drac Patac!!! i L’escut de Catalunya. Els llibres formen part de les lectures publicades sota l’etiqueta de Llegendes i tradicions. Son dos llibre jocs on els nens, pagina a pàgina, podran participar activament de la lectura tot resolent els jocs que s’hi proposen. Se’ns dubte son una manera divertida i didàctica d’apropar història i tradicions als més petits. Sorteig amb Castellnou Edicions

 

Sorteig amb Castellnou Edicions

Sant Jordi i el Drac Patac!!!

Sant Jordi i el Drac Patrac

Voleu conèixer la veritable llegenda de Sant Jordi? Si voleu ho podeu fer de manera divertida tot llegint, dibuixant, pintant i aprenent amb el conte de Sant Jordi i el Drac Patac. Haureu de trobar el camí que puja fins el castell de Montblanc, visitar el municipi i conèixer la seva gent, buscar noms de nens i nenes, reproduir les paraules del drac, dibuixar el cavaller (i cavall si voleu), pintar… i munt d’activitats més.

Veure ressenya totnens

 

L’escut de Catalunya

L'escut de Catalunya castellnou edicions

Sabeu l’origen de l’escut de Catalunya? Seguint el mateix format de llibre joc del primer llibre de la col·lecció L’escut de Catalunya explica la història de les quatre barres als nens. I ho fa de manera lúdica, intercalant dins el relat sopes de lletres, joc de buscar parelles, buscar campanars… o tenint la possibilitat de pintar el vostre escut d’armes.

Petits pergamins, la majoria versats pel pedagog Antoni Bori i Fontestà, i altres de Jacint Verdaguer, seguiran el fil del relat. I, novament com un joc, hi apareixen elements tant moderns com converses per whatsapp i emoticons. Tot perquè els més petits entrin dins el relat.

 

Bases del sorteig

Teniu temps per apuntar-vos fent un comentari fins divendres 23 d’abril a les 12 de la nit.

*Participar al sorteig suposa ser seguidors de totnens a les xarxes socials i fer un comentari a aquest post. El guanyador dóna permís a totnens per facilitar les dades necessàries a Castellnou edicions per poder-vos enviar el lot dels dos llibres descrits anteriorment.

**Des de totnens s’enviarà un correu als guanyadors a l’adreça amb la qual ha fet el comentari. Aquests s’hauran de posar en contacte les properes 24h amb totnens per facilitar-nos les dades d’enviament. En cas de no rebre resposta per part del guanyador es farà un nou sorteig entre tots els qui ja hagin participat.

 

SORTEIG TANCAT

Felicitats Jessica N.!!!

Gràcies a tot per participar.

Bona sort!!!

Bones lectures!!!

Castellnou edicions