Setmana del llibre en català, activitats familiar

Aquest any es celebra la 36a edició de la Setmana del Llibre. Concretament del 7 a l’16 de setembre de 2087 a l’avinguda de la Catedral de  Barcelona de 10:30h a 21:00. La trobada està organitzada per l’Associació d’Editors en Llengua Catalana com aparador del llibre en català. L’esdeveniment vol ser punt de partida o encontre amb el món dels llibres, on petits i grans busquin, triïn i trobin entre un munt de bones lectures. Per als petits sol ser un bon aparador per despertar el cuquet lector tot tafanejant entre llibres coneguts i novetats. Una bona proposta pel setembre, visitar i gaudir de la Setmana del llibre en català, activitats familiar.

La Setmana del Llibre en català és un dels esdeveniments culturals més importants del país, per projecció, volum de negoci, participants… S’hi organitzen actes, rutes, tallers, exposicions, diàlegs amb els autors… més de 300 propostes adreçades a tot tipus de públic. Nosaltres només us mostrarem les activitats adreçades a un public infantil i familiar.

Novetat d’aquest 2018. Per primera vegada, la nit del 14 de setembre estarà obert fins a les dotze de la nit. Podreu passejar, gaudir de la programació especial de la nit i aprofitar per a comprar llibres a la fresca.

Setmana del llibre en català, activitats familiar. Programació pels lectors més petits

*s’han d’actualitzar les activitats d’aquest 2018

Setmana del llibre en català, activitats familiar

A l’enllaç de la Setmana del Llibre en Català trobareu el llistat d’activitats familiars consultable per dies.

S’han organitzat 40 actuacions, entre espectacles, contacontes, presentacions i diferents tallers:

  • Taller de creació de mitjons, el taller de la Gallina Míklinová…
  • Matinals festives amb la col·laboració de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona
  • Espai del conte, amb el suport de l’Obra Social “La Caixa”
  • Presentació de novetats com l’àlbum infantil “Image” de lEditorial Flamboyant.
  • Animació musical i tallers, espectacles familiars
  • Lectura lliure
  • Signatures de llibres.
  • La Il·lustració en Directe, amb Gulnar Hajo (Il·lustradora Siria, Premi Etisalat Award for Arabic Children’s Literature)
  • Es celebrarà el 40 Aniversari de Teo
  • La petita llibreria, un espai on els més petits podran llegir els seus llibres preferits i estar al dia de les últimes publicacions.

 

Setmana del llibre en català, activitats familiar

diumenge 19/09 a les 17:30 Mòdul 6-7

Setmana del llibre en català, activitats familiar

dissabte 16 a les 13:00 – escenari 3

A part de poder gaudir i participar en les diferents activitats programades anar-hi amb els nens, independentment de l’edat, és una bona manera de crear hàbits lectors. Els nens aprenen i gaudeixen dels llibres llegint. I tafanejar, buscar i seleccionar entre un munt de bones propostes sempre resulta estimulant i atractiu. Una iniciativa per crear petits lectors.

 

Bones lectures !!!

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save