Regals de Nadal pel tió o l'arbre de Nadal per a nens

No sempre ens en recordem d’anar guardant petits jocs o joguines que ens agraden quan estem per internet. En aquest post us hem portat 5 regals de Nadal pel tió o l’arbre de Nadal per a nens que, depenent del tipus de regals que feu, us  poden servir. No són excessivament cars i els podeu trobar a internet en botigues online. Tret dels animals de la marca  Schleich que els hem vist a l’aparador d’una jogueteria de Cardedeu. Us hem deixat tots els enllaços. Són regals força diferents i per les seves característiques poden cobrir un ventall ampli d’edats i gustos. Esperem que aquests regals de Nadal pel tió o l’arbre de Nadal per a nens us agradin.

Regals de Nadal pel tió o l’arbre de Nadal per a nens

Calendari de cartró per tots els anys

Regals de Nadal pel tió o l'arbre de Nadal per a nens

Fa poc que hem descobert la pàgina de la il·lustradora Manuela Otondo, MOW. En ho quedaríem tot. Les làmines decoratives, els calendaris o els ninos i animals articulats de cartró. Per la nostra particular tria hem escollit aquest calendari de cartró. Està disponible en tres dissenys diferents. Es poden canviar els dies, els mesos i l’any sempre.

Tassa de ceràmica personalitzable amb el nom

Regals de Nadal pel tió o l'arbre de Nadal per a nens

Una bonica tassa d’animals de la selva que es pot personalitzar amb el nom del nen o amb qualsevol altre paraula que identifiqui a qui la regaleu. L’hem trobat a Fun Choice, si aneu a la web podreu veure tots els dissenys de tasses que tenen per personalitzar.

Mosaic Djeco Elefant i caragol

Regals de Nadal pel tió o l'arbre de Nadal per a nens

Hem escollit aquest simpàtic i bonic mosaic multicolors amb petits adhesius quadrats. A la caixa venen dos models diferents amb les seves instruccions. El mosaic infantil d’un elefant i el d’un caragol que els nens poden anar enganxant i acolorint. El joc està pensat per a nens a partir de 4 anys i és de la reconeguda marca de joguines Djeco. 28 x 22 x 1 cm. Mosaic infantil Djeco Elefant i caragol l’hem vist a Smallable.

 

Mini quadern de pissarra blanc de Chispum

Regals de Nadal pel tió o l'arbre de Nadal per a nens

Chispum disposa de tres models diferents de quaderns pissarra. Nosaltres hem escollir la més petita, la versió mini de la whiteboard notebook. És la versió petita de la popular whiteboard notebook.Ens ha agradat perquè el podeu portar a la bossa, o motxilla, quan sortiu. No només us pot servir per fer la llista de la compra, sinó que si sortiu d’excursió, i us cal, pot resultar pràctic per dibuixar o fer algun joc.  Es pot esborrar i es desplega com un acordió. També el podeu enganxar sobre qualsevol superfície. Mides plegat 10 x 14 cm i desplegat 10 cm x 82 cm.

 Els animals de plàstic de la marca Schleich

Regals de Nadal pel tió o l'arbre de Nadal per a nens

Aquest dies hem vist, via facebook, com ha quedat l’aparador de la jogueteria La jogueteria del gat Corneli de Cardedeu. L’han omplert del magnífics animals de la marca Schleich. Figures de gran qualitat amb un excel·lent acabat. Animals de plàstic molt realistes que conviden als nens a jugar. La seva mida els fa ideals per portar a la mà quan surten de casa. Trobareu animals de la selva, animals de la jungla, els grans i petits animals marins o els animals de la granja. S’us farà difícil escollir. Doneu una ullada a la col·lecció de dinosaures.

 

Save

Save

Save

Save

Save