Turisme actiu al Collsacabra

  1. Home
  2. »
  3. Turisme actiu al Collsacabra
súper tirolines
activitats per a empreses
rutes amb 4x4
Humor Amarillo
esports d'aventura
súper tirolinesactivitats per a empresesrutes amb 4x4Humor Amarilloesports d'aventura
adreça: Mas Les Comes, Crta. 153, km18,7
adreça:
L'Esquirol Osona
telèfon: 93 744 72 95 / 618 23 10 12
correu electrònic: info@anigami.cat

 

 

Des de Turisme actiu al Collsacabra, de l'empresa Anigami, ofereixen experiències a aquest singular indret d'Osona. La zona, amb l'altiplà i les cingleres, és un dels tresors paisatgístics de Catalunya i representa el bressol de la cultura catalana més autèntica. Rutes i activitats per descobrir racons amagats, esport actiu amb un guia, activitats per a empreses o grups... A Anigami hi trobareu guies locals especialitzats amb 25 anys d’experiència al territori.

 

Turisme actiu al Collsacabra.

El Collsecabra per la seva singularitat i bellesa s'ha convertit en un símbol natural d'Osona. Us deixem propostes ben diferents que us permetran descobrir aquest magnífic indret de la comarca.

Turisme actiu al Collsacabra

  • Rutes 4x4 pel Collsacabra: Rutes especialitzades de mig dia o d’un dia per diferents zones i temàtiques. Salts d’aigua, Serrallonga, Rupit i Tavertet… Ideal per a grups de 4 a 20 persones.
  • Banys de natura al Collsecabra: rutes guiades en vehicles Land Rover amb petites excursions a peu a llocs especials.
  • Excursions i lloc a visitar: Salt de la Foradada, Rupit, Tavertet, Camí de la Gorga...
  • Esports d'aventura pel Collsacabra: ràpel des de 15 a 200 metres; escalada en bloc, esportiva, artificial; espeleologia i visites a coves; iniciació al barranquisme…  Nens a partir de 10 anys.
  • Activitats personalitzades
  • Activitats per a empreses: inclou l'organització de l'activitat i personal qualificat com instructors i dinamitzadors, material tècnic personal i assegurança personal. Pinball, Gimcanes, Gimcana Humor Amarillo, Escape Room...
  • Silenciosament: Immersions contemplatives en el paisatge, el Silenci a ambdós costat de la pell.

 

Parc d'Aventura Anigami

Al Parc d'Aventura Anigami hi trobareu un ventall d'activitats per fer sols o en grup. No fa falta fer reserva prèvia però per a grups, sobretot si sou molts però, es recomana fer la reserva, sobretot si us voleu quedar a dinar. Podeu escolliu entre un forfet de mig dia (matí o tarda) i si us agafa gana us podeu quedar a dinar. Consulteu els Menús BBQ KM0 aquí.

Parc d’Aventura d’Anigami jocs

Activitats del Parc d'Aventura Anigami a L'Esquirol

Activitats familiars, per a grups, escoles... per a tot tipus de públic.

 

Altres llocs d'interès

excursions a Osona amb nens