Quaderns d\'estiu Castellnou Edicions

Què fem?

Ruta-joc dels bolets de Seva

 1. Home
 2. »
 3. Ruta-joc dels bolets de Seva
Ruta-joc dels bolets de Seva
Ruta-joc dels bolets de Seva
adreça:
Els Roures Park - Seva Osona
coordenades: 41.8345901 / 2.272215

 

 

 

La Ruta-joc dels bolets de Seva és una proposta per aproximar-vos al món dels bolets, en un entorn natural privilegiat, a on una bonica roureda agafa protagonisme, però també a on podreu gaudir, tot passejant, del paisatge i de boniques masies com ara Serrabardina. Trobareu els cosid QR que corresponen a 7 bolets?

 

Ruta-joc dels bolets de Seva

Ruta-joc dels bolets de Seva

 • Distància: 3,3 Km.
 • Temps: 1 hora
 • Tipus ruta: circular
 • Dificultat: ruta joc familiar i fàcil
 • Inici: instal·lacions de Roures Parc
 • Ruta joc: autoguiada amb l'app de Natura Local

Ruta-joc dels bolets de Seva. Itinerari

Preparats per fer una ruta-joc per descobrir set bolets?

Ruta-joc dels bolets de Seva

La ruta just a davant de les instal·lacions de Roures Parc seguint una pista que voreja la urbanització els Roures fins a agafar el camí de l’Albareda per uns metres i a continuació continuar en paral·lel al torrent del mateix nom.

Ruta-joc dels bolets de Seva

 • Es torna a creuar el torrent per seguir per senders que us acostaran a la font de Lloberteres. En els petits espais sense bosc i una mica enlairats podrem gaudir de lesvistes al massís del Montseny i a la plana de Vic.

Mas Serrabardina

Ruta-joc dels bolets de Seva

 • Seguiu el camí i per gaudir bones vistes a l’imponent mas de Serrabardina, les vistes al qual ens acompanyaran en aquesta part del recorregut.

 • Passareu pel costat del mas on començareu un lleuger descens, ara per pista ara per camins, mentre aneu tornant al punt d’inici. En aquest tram de tornada caminarem acompanyats primer per un bosc de pi pinyer amb alzinar i en el tram final ho farem per una bonica roureda.

 

 

Dinàmica del joc

Ruta-joc dels bolets de Seva

Situat exactament sobre les coordenades i cerca per sota les pedres, entre els arbusts o, a les soques dels arbres... qualsevol lloc és possible. Seguiu la ruta amb l'app i rebreu les instruccions per poder trobar els codis QR amagats darrere dels arbres. Escanegeu els codis QR i descobrireu curiositats del món dels bolets i algunes de les espècies que creixen en els boscos de la zona. En total hi ha 7 bolets amagats en els codis QR.

 

rutes ludificades - ruta-joc

Rutes ludificades

Voleu descobrir més rutes ludificades per anar d'excursió alhora que apreneu sobre diferents aspectes de la zona?

 

+ activitats i rutes pel OSONA

+ rutes ludificades

+ jocs de pistes

 

 

INSTAGRAM

 

etiquetes: