Què fem?

Raimat Natura

 1. Home
 2. »
 3. Raimat Natura
adreça: Passeig Manuel Raventós i Domènech, s/n
adreça:
Raimat Segrià (el)
preu activitat: la vista a l'espai natural gratuïta
horari: dissabtes 9:00 - 21:00h diumenges 9:00 - 19:00h
telèfon: 973 259 267 / 93 891 33 42
correu electrònic: reservas@raimat.com

 

 

 

 

Raimat Natura és un Espai natural de més de 700 hectàrees on poder gaudir d’activitats envoltats d’un paisatge únic. Un ecosistema que alberga una mar de vinyes sostenibles i ecològiques que són la llar de més d’un centenar d’espècies de flora i fauna. L'accés és gratuït i podeu visitar-lo a peu o en bicicleta.

 

Raimat Natura, vinya i biodiversitat

Raimat Natura, vinya i biodiversitat

Podreu gaudir d'un entorn natural a només 15km de Lleida. L'espai Raimat Natura és d'accés gratuït. Feu una visita a través de diversos itineraris, senderisme, bicicleta, bicicleta elèctrica i una infinitat d’activitats per a tots els públics.

 

Activitats per fer a l'espai Raimat Natura

Podeu gaudir de l’espai amb material propi o bé triar i reservar una de les activitats que es proposen, en aquest cas imprescindible Reserva Prèvia.

 • Marxa Nòrdica: Ruta guiada i dinamitzada on es passejarà i s’aprendrà la tècnica de la marxa nòrdica. Durant la ruta s’efectuaran unes parades per a gaudir de l’espai i la realització d’alguns moviments saludables, amb l’ajuda de bastons.
 • Orientació: Es tracta de realitzar un circuit on es trobaran balises senyalitzades en un mapa. Abans d’iniciar l’activitat, el guia realitzarà unes explicacions bàsiques de lectura de mapes. Els participants tindran un temps limitat per a realitzar la trobada.
 • Ruta Guiada: Ruta guiada per descobrir el paratge de Raimat Natura. Podràs gaudir fent senderisme o bicicleta mentre un guia et descobreix les peculiaritats de l’espai i de la flora i la fauna que hi habiten.

 

Serveis:

 • Lloguer de Bicicleta elèctrica: Servei de lloguer de bicicleta elèctrica per poder recórrer i gaudir de Raimat
 • Natura.
 • Lloguer de Bastons NW: Servei de lloguer de bastons de NW per practicar marxa nòrdica mentre es passeja per aquest paratge privilegiat.
 • Activitats dirigides: Activitats personalitzades i/o adaptades a grups o Escolars. Consulta’ns.
 • Vol en globus: Viu l’experiència de sobrevolar les vinyes en globus aerostàtic. Per a informació i reserves d’aquesta activitat

 

foto CCMA, també teniu vídeo de la notícia.

 

+ activitats i rutes Segrià

+ activitats familiars

 

 

INSTAGRAM

 

 

 

etiquetes: