1. Home
  2. »
  3. Parc plaça de la Fàbrica Nova de Castellar del Vallès
fotos de: iPlay Urban Design SL
adreça: carrers del Pedrissos, s/n
adreça:
Castellar del Vallès Vallès Occidental (el)
coordenades: 41.6101048 / 2.0834696

 

 

 

 

El Parc de la plaça de la Fàbrica Nova de Castellar del Vallès va estrenar una atractiva àrea de jocs el juny del 2019. Les dels jocs infantils s’ha inspirat en la llegenda del Drac de Sant Llorenç del Munt. No hi falta doncs, un atractiva estructura de castell amb passadissos, torres i tobogans. Disposa d'elements inclusius.

 

Parc de la plaça de la Fàbrica Nova de Castellar del Vallès

La nova àrea representarà l’època medieval amb una diversitat de jocs gegants on predominarà la fusta càlida de robínia. A més, i amb l’objectiu que els infants puguin jugar i alhora aprendre una història molt arrelada a la tradició popular. Disposa d’uns panells informatius que expliquen la llegenda del Drac i la història del castell de Castellar.

parc de la placa de la fabrica nova

estructures de fusta i elements adaptats

 

El parc d'ambientació medieval

Una de les característiques del nou parc infantil serà la seva potencialitat per desenvolupar el joc de tipus simbòlic que afavoreix les habilitats socials i cognitives.

  • Estructures: Hi trobareu una gran estructura amb 2 tobogans i una tirolina que simulen el castell. Una zona amb casetes que representen un poblat medieval. També hi ha gronxadors.
  • El drac: No hi faltarà tampoc el drac, que oferirà l’oportunitat de passejar sobre el seu cos, una estructura niu que simbolitzarà La Mola.
  • Amfiteatre: Els nens també podran expressar la seva capacitat imaginativa a través d’un amfiteatre on podran fer representacions davant del públic.
  • Camí de textures: un camí amb diferents textures travessarà el parc al mateix temps que permetrà treballar el sentit del tacte i en el qual podran trobar pissarres, un trencaclosques i un fotomural. Apte per a persones amb capacitat reduïda.
  • Espais inclusius: Totes aquestes experiències es podran viure en un espai sense barreres, i amb els diversos elements de jocs degudament senyalitzats segons l’edat. Disposa d'un carrusel inclusiu i un panell explicatiu en Braile.
  • Carregador solar: A més, disposarà d’un carregador solar per a smartphone USBE que no necessita electricitat.

 

iPlay Urban Design SL, especialitzada en la instal·lació d’espais inclusius d’aventura en parcs urbans que incentiven la imaginació i el desenvolupament dels infants.

 

 

Valles Occidental excursions i activitats amb nens+ activitats Vallès Occidental

+ parcs infantils de Catalunya

 

 

 

 

 

 

etiquetes: