Què fem?

NoTotSónCims

 1. Home
 2. »
 3. NoTotSónCims
web:
adreça:
Taradell Osona
correu electrònic: xevi@nototsoncims.net

 

NoTotSónCims és un projecte personal que neix de la passió per la natura i els viatges del biòleg Xavier Blancafort i que queda reflectit en la seva pàgina web www.xavierblancafort.net.

 

"Sense rebutjar conèixer món (tot el contrari), quin millor viatge hi ha que recórrer el nostre petit país a peu, mica en mica? Després d’anys caminant aquí i allà en cada excursió no paro mai de sorprendre’m i aprendre coses noves, en cada caminada hi ha alguna cosa per descobrir i ensenyar. I ara he decidit convertir la meva passió en la meva professió, per donar a conèixer allò que tan m’agrada, alguns dels racons més bonics de casa nostra. Perquè sempre he pensat, a més, que un estima allò que coneix."

 

A NoTotSónCims hi trobareu un bon grapat de rutes i caminades de diferents graus de dificultat, totes pensades per descobrir el territori des de la vesant lúdica però també des de la mirada d'un biòleg amant de la natura i del paisatge.

 

 • Premium (subscripció anual) Us podeu subscriure al blog (15 €/any) per poder gaudir de tots el llibres publicats i dels que es publiquin en un futur, quan vulguis i allà on vulguis, al teu ordinador o al teu mòbil (sempre i quan tinguis accés a internet). Actualment hi trobareu unes 140 ressenyes, però la intenció, a més d’afegir la de futurs llibres, és, mica en mica, anar-hi posant les gairebé 400 sortides que es poden trobar a la pàgina web personal: Xavier Blabcafort - Caminades
 • Els llibres NoTotSónCims és una petita editorial dedicada al senderisme per Catalunya. Llibres dirigits a tot tipus de públics, des del més familiar fins a aquells que els agrada caminar una mica més. Pensats, també, per aquells que a més de passejar pel territori tenen curiositat per saber que és el que trepitgen. 

totnens-excusions-nototsoncims6

 • Caminades guiades. Excursions guiades de la mà d’un doctor en biologia, dirigides a tots els públics.  El seu objectiu és fer una caminada típicament senderista, acompanyant-la amb les explicacions d’una sortida naturalista (fent algunes parades), combinant així, el millor dels dos mons. Adaptant-nos, també i en la mesura del possible, a les exigències i desitjos de cada grup. Organitzem caminades obertes a tothom, amb un màxim 20 persones per grup i també per grups tancats o particulars. Consulteu aquí dates i disponibilitat.
 • Iniciar-se en el senderisme. Per on començo? Quina roba haig de portar? Que poso a la motxilla? Quines ressenyes faig servir? Com interpreto un mapa?...
 • Les millors caminades Recull personal de les millors zones i excursions que es poden fer per el país.
 • Taller de ratafia: Vols fer la teva ratafia casolana però no coneixes les herbes per fer-ho? Apunta’t a la nostra sortida, les anirem a buscar i t’explicarem com fer-la
 • Botànica divertida:Hi ha plantes carnívores a casa nostra? I paràsites? I tòxiques? Plantes mestres de l’engany? Per què les plantes aromàtiques fan olor? Descobreix aquestes curiositats, i més, a les nostres sortides
 • Els secrets dels camins de ronda: Tot caminant pels Camins de Ronda podem gaudir d’alguns dels paisatges més bonics de casa nostra. Però, a més de bells racons, platges, cales i roques amaguen molts secrets per descobrir... Descobreix aquestes secrets, i més, a les nostres sortides. 

totnens-excusions-nototsoncims-logo