Què fem?

I Like my Socks

  1. Home
  2. »
  3. I Like my Socks
web:

I Like my  Socks és una empresa amb fons solidari que fabrica i ven roba de bebè teixida a mà. La producció es fa a Uganda a través d’una ONG local, amb cotó i llana obtinguts de manera responsable, sense fibres sintètiques ni productes nocius. Roba de nadó teixida a mà, 100% de cotó amb un patronatge senzill, elegant i molt còmode. De moment treballen amb talles de nounats fins els 6 mesos però no descarten anar-les ampliant. L'empresa és el  projecte de l’Oriol i la Meri, una aventura en família, plena de valors, solidaritat i molt d'entusiasme.

 

Catàleg de I Like my Socks

Disposen d'un catàleg bàsic de roba per a bebès: pantalons girafa, jerseis, gorres mitjons, calcetes o vestits. Totes les peces són de gran qualitat, tant pel que fa als seus acabats i treballs com per la qualitat de la matèria prima utilitzada,  cotó cultivat de forma orgànica i tenyit amb tints vegetals. Destaquen també per la utilització d'una paleta de colors molt elegant, intemporal i unisex, colors torrats, gris, blau o rosa que podeu combinar sense problemes.

Lots de regal de naixement

Si voleu fer un regal de naixement solidari i de qualitat mireu les propostes que tenen a la web. Aquesta caixa conté un jersei creuat, pantaló llarg i barret a joc, disponible en dos colors. Totes els articles es poden comprar per regalar, només cal indicar-ho quant feu la comanda i els presentaran en aquesta caixa de cartró feta a mà (mireu condicions i cost).

L’ONG Suubi Centre d’Uganda

És una ONG d’Uganda que en col·laboració amb HUG-HelpUsGrow treballa pel desenvolupament de la comunitat rural de Lubanda Village. La seva idea és crear un entorn d’oportunitats pel desenvolupament personal de tots aquells que ho vulguin.  Us podeu documentar anant a la seva pàgina on trobareu tota la informació.

totnens-marca-il-like-my-socks00

categories:
etiquetes: