Què fem?

Guies de Muntanya i Barrancs Ama Dablam

  1. Home
  2. »
  3. Guies de Muntanya i Barrancs Ama Dablam
adreça:
Els Hostalets d'en Bas Garrotxa (la)
telèfon: +34 615 233 442
correu electrònic: info@guiesamadablam.com

logo guies de muntanya ama dablam

 

 

 

Guies de Muntanya i Barrancs Ama Dablam és una empresa d’esports d’aventura i a l’aire lliure acreditada per la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS). Ofereix activitats com barranquisme, vies ferrades, curses d’orientació, trekkings, travesses, raquetes de neu, cursos de seguretat a la muntanya… entre d’altres. Hi trobareu activitats per a tots els gustos, nivells i edats. Disposen d'activitats familiars i per a grups escolars. Es pot participar de forma individual o en grup.

Guies de Muntanya i Barrancs Ama Dablam

Podreu fer diferents activitats bàsicament per les comarques de La Garrotxa, Osona i el Ripollès. També s'organitzen sortides des d'altres punts de Catalunya i el Pirineu. Consulteu per fer una activitat personalitzada. Les activitats es poden programar de dilluns a diumenge durant tots els mesos de l’any, adaptant-se a les vostres necessitats i gustos. Es mira sempre de fer grups reduïts per poder tenir un tracte més proper per així gaudiu al màxim de l’aventura.

 

Guies de Muntanya i Barrancs Ama Dablam

Guies Muntanya i barrancs Ama Dablam per a sortides de grups escolars de diferents edats.

Hi trobareu propostes per a totes les edats i tipus de públic, des de grups d'adults, experimentats a sortides familiars o grups escolars. En aquest recull només fem referència a les activitats que es poden fer amb nens i grups familiars.

 

 

Guies d'activitats a la muntanya per a famílies amb nens amb Ama Dablam

  • Barranquisme: Hi ha diversos tipus de barrancs com també nivells, des de barrancs on descarregarem adrenalina fins a barrancs ideals per famílies on els més petits (a partir de 7 anys) gaudiran d’allò més. Trobareu gorgs a La Garrotxa i el Ripollès.
  • Via Ferrada: per a nens a partir de 7-8 anys. Vies Ferrades que resulten ideals per tenir un primer contacte amb aquest tipus d'activitats. En teniu al Ripollès i a Osona.
  • Senderisme: descobriu indrets de la Garrotxa, Osona, Ripollès, Costa Brava, Montserrat, Collsacabra acompanyats de guies experts. Consulteu les rutes familiars, dins del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, Trekking per el Parc Nacional d'Aigüestortes, descobriu l'interior de la Muntanya de Montserrat, els miradors de Tavertet, Cap de Creus...
  • Raquetes de neu: gaudiu de l'hivern amb un bateig de raquetes de neu o construïu un iglú. Ambdues opcions es fan a Vallter 2000.
  • Curses d'orientació familiar: L’activitat es realitzarà per zones d’interès natural essent una activitat molt enriquidora i diferent. El circuit es fa a la Garrotxa.

 

Guies d'activitats a la muntanya per a escoles amb Ama Dablam

Guies de Muntanya i Barrancs Ama Dablam per a escoles

La majoria d'activitats descrites a l'apartat per a famílies també es poden contractar per a grups escolar. Es poden realitzar diferents activitats formatives i/o lúdiques a la natura o a l’escola, dirigides a grups escolars de primària, secundària, batxillerat, cicles formatius, universitat... adaptades a edats i característiques de cada grup.