Què fem?

Fundació Catalunya la Pedrera activitats de natura

 1. Home
 2. »
 3. Fundació Catalunya la Pedrera activitats de natura
MónNatura Delta
MónNatura Pirineus
MónNatura Pirineus
MónNatura DeltaMónNatura PirineusMónNatura Pirineus
adreça:
Son Pallars Sobirà (el)
coordenades: 42.618550 / 1.080270

 

 

 

 

Des de la Fundació Catalunya la Pedrera s'organitzen diferents activitats de natura en tota la xarxa d'espais naturals. La xarxa es va adquirir per preservar i gestionar indrets de gran vàlua ecològica i paisatgística. Des del la Fundació s'organitzen diferents activitats i tallers adreçats a famílies i nens. Aquí només en fem ressò de les relatives a la natura, bàsicament des de Món Natura Pirineus i Món Natura Delta, amb una activa agenda d'activitats.

 

Fundació Catalunya la Pedrera activitats de natura

La Fundació Catalunya la Pedrera disposa de 27 espais naturals que gestiona i on protegeix l'entorn. El 99% dels espais esta`n inclosos dins la Xarxa de Natura 2000. Hi trobareu 6 centres de visitants on podreu realitzar diferents activitats de natura, cultural o de diferents àmbits.

Fundació Catalunya la Pedrera activitats de natura

activitats i tallers per a famílies i nens

L’acció transformadora de la Fundació s’estén de manera intensa per tot el territori: en equipaments culturals i mediambientals com Món Sant Benet, Món Natura Pirineus o Món Natura Delta, i també en els Espais socials, la Xarxa de Centres Sociosanitaris, o en els espais naturals que gestionen.

Mapa Xarxa Espais Natura

La xarxa d'espais natura està dividida en 5 grans zones. Consulteu aquí el detall.

 • Litoral
 • Sistema Mediterrani
 • Plana de Lleida
 • Pirineus
 • Sistema Transversal

Agenda d'activitats naturals de la Fundació Catalunya la Pedrera

Consulteu aquí l'actualització de l'agenda d'activitats de natura. Hi trobareu un ventall de propostes per gaudir de la natura en família. Els tallers i activitats es fan majoritàriament els dissabtes i algun festiu. Consulteu dates.

 • Menjant amb voltors: Observa el trencalòs, el voltor negre, l’aufrany i el voltor comú envoltat d’impressionants paisatges i aprèn un munt de coses amb les explicacions dels nostres tècnics.
 • Fauna dels pirineus: Passejada guiada al Centre de fauna per conèixer algunes de les espècies d’animals més emblemàtiques dels Pirineus com el trencalòs, el linx, el gall fer, entre d’altres.
 • Viatja per les galàxies: El cel de MónNatura Pirineus presenta unes característiques espectaculars per gaudir d’una sessió d’astronomia sense contaminació lumínica i atmosfèrica.
 • Ocells a la mà: Participa de l’observació detallada i marcatge d’ocells, el que s’anomena anellament científic, de la mà d’un anellador expert.
 • La visita dels menuts: a Mon Natura Delta: Visita familiar pensada per a que els més petits de la família puguin gaudir de l'entorn de MónNatura Delta, i alhora descobrir la riquesa d'aquest espai. 
 • Consulteu la resta d'activitats a l'agenda

*La fitxa està ubicada al Centre de Natura les Planes de Son, Alt Àneu - Pallars Sobirà

 

+ activitats i rutes Pallars Sobirà

 

INSTAGRAM