FIHR, Federació Intercomarcal d’Hostaleria i Restauració

  1. Home
  2. »
  3. FIHR, Federació Intercomarcal d’Hostaleria i Restauració
adreça:
Carrer de Sabino Arana, 38 1r 2a, Barcelona, 08028 Barcelonès (el)
telèfon: +34 419 94 45
correu electrònic: gerencia@fihr.cat

FIHR, Federació Intercomarcal d'Hostaleria i Restauració

La FIHR, Federació Intercomarcal d'Hostaleria i Restauració, ostenta la representació col·lectiva dels Gremis i Associacions professionals i d’empresaris que en formen part. La seva finalitat és la defensa dels interessos comuns de tots els seu representants. Per això coordina l'acció de totes les associacions fomentant  i desenvolupant les activitats siguin necessàries per beneficiar als Gremis i Associacions d'empresaris i professionals. Des del FIHR s'estableix i es manté contacte i relacions amb els Organismes públics que tinguin competència o estiguin relacionats amb les activitats d'Hostaleria, Restauració o similars. Facilitant la col·laboració amb ells en totes les actuacions que puguin resultar beneficioses per als Gremis i Associacions d’empresaris i professionals associats a la FIHR.

 

 

FIHR, Federació Intercomarcal d'Hostaleria i Restauració. Les Associacions

Actualment formen part de la FIHR catorze gremis i associacions de professionals i empresaris, que es troben repartides entre les vegueries de El Penedès, Catalunya Central i Barcelona, i representen a més de 8.000 establiments d’hostaleria, turisme i restauració.

 

Les funcions de la FIHR amb els seus associats

 

  • Vetllar per la cobertura als seus associats, aportant-los els millors avantatges i posicionament, en tots els àmbits, tant professional com familiar.
  • Fomentar i promocionar els productes agroalimentaris de qualitat. Així com els hàbits de consum de productes alimentaris entre els establiments dels seus Gremis associats. Promocionant tant els productes alimentaris, com de la cuina local i comarcal. Donant visibilitat a les fires, els mercats i els certàmens de productes agraris i alimentaris, que organitzen o en els que hi participen.
  • Promoció a través dels diferents gremis en la promoció dels productes agroalimentaris catalans i de qualitat. Distintius com les denominacions d’origen de vins (DO), les indicacions geogràfiques protegides (IGP),  les denominacions d’origen protegides (DOP), les denominacions geogràfiques (DG), les marques de qualitat alimentària (MQ). També en els productes d’artesania alimentària i els productes de la terra o tradicionals de Catalunya.

Per a donar impuls a aquestes activitats, des dels punts de vista cultural i de coneixement del territori, del producte, i de la Gastronomia Catalana, la FIHR compta amb l’ajut de la FUNDACIÓ INSTITUT CUINA CATALANA I LA CULTURA GASTRONÒMICA, FICCG, i de la MARCA CUINA CATALANA, aliats i col·laboradors essencials a l’hora de treballar plegats en la promoció dels productes agroalimentaris catalans i de qualitat.

 

 

 

Save

Save

Save