baner cavatast

Què fem?

Espai Montseny de Viladrau

  1. Home
  2. »
  3. Espai Montseny de Viladrau
adreça:
Viladrau Osona
coordenades: 41.849456 / 2.383947

 

 

 

 

L'Espai Montseny de Viladrau és el centre de visitants i punt d'informació del Parc Natural. I és, sobretot, un espai-experiència sobre l'essència del Monteny a través de fer reviure d'una manera molt visual i atractiva les històries i llegendes de bruixes i bandolers de les contrades. L'equipament ens endinsa en atmosferes màgiques, amb efectes d’imatge i so força atractiu. Veurem aparèixer i desaparèixer hologrames de bandolers i dones d’aigua, ens endinsarem en un bosc màgic, podrem assistir a rituals de bruixes...

 

Espai Montseny de Viladrau, una visita en família

El Montseny és terra de bandolers i bruixes. A l'Espai Montseny de Viladrau hi trobareu dos espais que en parlen de manera molt suggeridora i lúdica.

espai montseny hologrames

Espai Bandolers: Els boscos màgics dels bandolers i les dones d’aigua

A la planta baixa, -Espai Bandolers: en un bosc màgic ple de sorpreses (arbres, aigua, fulles..) i projeccions de gran format, hologrames i efectes, coneixerem les dones d’aigua i la història del bandoler Serrallonga, nascut a Viladrau.

Espai Bruixes: una espectacular recreació dels ancestrals rituals de bruixeria

Al pis superior - la història de les bruixes de Viladrau. Dones sàvies, amb amplis coneixements sobre plantes remeieres. L’espai inclou diverses projeccions simultànies i espectaculars i recrea una junta o sàbat (aquelarre).

 

Espai Parc Natural i Viladrau

  • Centre d'Informació: A l'espai trobareu informació sobre el Parc Natural del Montseny i Viladrau. Informació i propostes d’excursions, activitats lúdiques, culturals i gastronòmiques.
  • L'Arborètum de Viladrau: Una àmplia superfície de Viladrau, coneguda com a Sot dels Vernets, s’ha arranjat i s’hi ha fet la plantació de diverses espècies d’herbes i plantes autòctones relacionades amb el món de les bruixes.

Gratuït amb el carnet de súper3