Què fem?

Escape town Sitges

 1. Home
 2. »
 3. Escape town Sitges
adreça: Passeig de la Ribera
adreça:
Sitges Garraf (el)
coordenades: 41.2352031 / 1.8079743

escape the town logo

 

 

 

 

Us agraden els jocs de pistes? Voleu descobrir Sitges de manera lúdica i diferent? Voleu visitar la població tot buscant indrets, racons i elements característics del municipi? L'escape town Sitges us permet fer una visita guiada pel poble alhora que apreneu, de manera lúdica, detalls i històries que segur que desconeixeu. Convertiu-vos en els Guardians del Temps.

 

 

Escape Town Sitges

 • Dificultat: 4/5
 • Distància: 1,7 Km.
 • Inici: Monument a Bacardí

Joc de pistes per Sitges

escape town sitges

Els pirates Temporals estan esvalotant el passat i només vosaltres, Guardins del Temps,  podeu aconseguir que la història segueixi el seu curs.

Aquest cop entrareu en els túnels del temps a Sitges, un poble de la costa de Barcelona, envoltat del Parc Natural del Garraf i sinònim de cultura, modernisme i cinema. Platges úniques, tradicions i sensibilitat artística que broten dels estrets carrers del seu casc antic.

Jugueu pels carrers de la vila buscant i resolent els enigmes alhora que descobrireu els seus racons més especials mentre apreneu un munt de coses sobre la seva història.

 

Què veureu durant el joc?

Descobrireu el millor de Sitges com el seu el passeig marítim, els carrerons estrets, l'església, les seves places i edificis singulars i molt altres racons més.

Què inclou el joc?

 • El joc de pistes està en format App per a Android i Apple.
 • Podeu jugar quan vulgueu, les 24h del dia, sense necessitat de reservar. Només us cal anar al punt d'inici del joc i introduir el codi de l'experiència.
 • Teniu l'opció de regalar l'escape town Sitges.

Escolliu entre dues opcions de temps:

 • 75 min: un repte més difícil i intens
 • 100 min: per aprendre més sobre el poble, i jugar amb més calma.

Si estàs buscant què fer a Llívia, aquesta és la millor opció. Una experiència divertida, trepidant, que minimitza el risc de contagi de Covid.

 

Voleu descobrir més poblacions tot jugant amb els jocs de pistes? Visiteu Escape The Town: Puigcerdà, Bagà, Bagà, Palamós, Pals...

 

 

 

Altres llocs d'interès

+ activitats i rutes Garraf

+ activitats familiars

 

INSTAGRAM