Què fem?

Escape town Pals

 1. Home
 2. »
 3. Escape town Pals
adreça: Plaça Major, 7
adreça:
Pals Baix Empordà (el)
coordenades: 41.9711262 / 3.1429567

escape the town logo

 

 

 

 

Us agraden els jocs de pistes? Voleu descobrir Pals de manera lúdica i diferent? Voleu visitar la població tot buscant indrets, racons i elements característics del municipi? L'escape town Pals us permet fer una visita guiada pel poble alhora que apreneu, de manera lúdica, detalls i històries que segur que desconeixeu. Convertiu-vos en els Guardians del Temps.

 

 

Escape Town Pals

 • Dificultat: 4/5
 • Distància: 1 Km.
 • Inici: Ajuntament

Joc de pistes per Pals

Escape town Pals

Els pirates Temporals estan esvalotant el passat i només vosaltres, Guardins del Temps,  podeu aconseguir que la història segueixi el seu curs.

Aquest cop entrareu en els túnels del temps a Pals, un poble de la Costa Brava, reconegut per el seu bonic casc antic gòtic. Entrar a Pals és transportar-se a l'època medieval, trepitjant els seus carrers empedrats, recorrent les seves muralles i gaudint de racons on el temps sembla que s'hagi aturat.

Jugueu pels carrers de la vila buscant i resolent els enigmes alhora que descobrireu els seus racons més especials mentre apreneu un munt de coses sobre la seva història.

 

Què veureu durant el joc?

Descobrireu el millor de Pals com el seu el carrerons estrets i empedrats, resseguir la muralla, el castell, la torre, les seves places i edificis singulars i molt altres racons més.

Què inclou el joc?

 • El joc de pistes està en format App per a Android i Apple.
 • Podeu jugar quan vulgueu, les 24h del dia, sense necessitat de reservar. Només us cal anar al punt d'inici del joc i introduir el codi de l'experiència.
 • Teniu l'opció de regalar l'escape town Pals.

Escolliu entre dues opcions de temps:

 • 75 min: un repte més difícil i intens
 • 100 min: per aprendre més sobre el poble, i jugar amb més calma.

Si estàs buscant què fer a  Pals, aquesta és la millor opció. Una experiència divertida, trepidant, que minimitza el risc de contagi de Covid.

 

Voleu descobrir més poblacions tot jugant amb els jocs de pistes? Visiteu Escape The Town: Puigcerdà, Bagà, Bagà, Palamós, Sitges, Llívia...

 

 

 

Altres llocs d'interès

+ activitats i rutes Baix Empordà

+ activitats familiars

 

INSTAGRAM