Què fem?

Escape town Llívia

 1. Home
 2. »
 3. Escape town Llívia
adreça: Carrer dels Forns, 10
adreça:
Llívia Cerdanya
coordenades: 42.4648842,1.9798313

escape the town logo

 

 

 

 

Us agraden els jocs de pistes? Voleu descobrir Llívia de manera lúdica i diferent? Voleu visitar la població tot buscant indrets, racons i elements característics del municipi? L'escape town Llívia us permet fer una visita guiada pel poble alhora que apreneu, de manera lúdica, detalls i històries que segur que desconeixeu. Convertiu-vos en els Guardians del Temps.

 

 

Escape Town Llívia

 • Dificultat: 5/5
 • Distància: 2,15 Km.
 • Inici: Museu Municipal

Joc de pistes per Llívia

escape town Llívia

Els pirates Temporals estan esvalotant el passat i només vosaltres, Guardins del Temps,  podeu aconseguir que la història segueixi el seu curs.

Aquest cop entrareu en els túnels del temps a Llívia, un poble de les muntanyes del Pirineu de Girona famós pels esports d'aventura, la gastronomia i la seva gran peculiaritat, és un enclavament dins de França. Descobrireu el millor de Llívia com la seva església, el fòrum romà, el castell i la seva increïble història i molt més.

Jugueu pels carrers de la vila buscant i resolent els enigmes alhora que descobrireu els seus racons més especials mentre apreneu un munt de coses sobre la seva història.

 

Què veureu durant el joc?

Descobrireu el millor de Llívia com el seu el castell, els carrers, l'església, les seves places i edificis singulars i molt altres racons més.

Què inclou el joc?

 • El joc de pistes està en format App per a Android i Apple.
 • Podeu jugar quan vulgueu, les 24h del dia, sense necessitat de reservar. Només us cal anar al punt d'inici del joc i introduir el codi de l'experiència.
 • Teniu l'opció de regalar l'escape town Llívia.

Escolliu entre dues opcions de temps:

 • 75 min: un repte més difícil i intens
 • 100 min: per aprendre més sobre el poble, i jugar amb més calma.

Si estàs buscant què fer a Llívia, aquesta és la millor opció. Una experiència divertida, trepidant, que minimitza el risc de contagi de Covid.

 

Voleu descobrir més poblacions tot jugant amb els jocs de pistes? Visiteu Escape The Town: Puigcerdà, Palamós, Bagà, Sitges, Pals...

 

 

 

Altres llocs d'interès

+ activitats i rutes Cerdanya

+ activitats familiars

 

INSTAGRAM