Què fem?

Dalí cibernètic al IDEAL Centre d’Arts Digitals

  1. Home
  2. »
  3. Dalí cibernètic al IDEAL Centre d’Arts Digitals
adreça:
C/ Dr. Trueta, 196 - Barcelona Barcelonès (el)

 

 

 

A través de l'exposició Dalí cibernètic al IDEAL Centre d'Arts Digitals us endinsareu d'una manera fascinant al món i a l'obra de l'artista. Passejar i trepitjar alguns des seus famosos quadres i admireu-les d'una forma diferent i espectacular. Exposició temporal.

  • exposició oberta a partir del 20 de setembre 2022

 

 

Dalí cibernètic al Centre d'Arts Digitals

Contempleu el món oníric i fantàstic de Dalí a través d'aquesta exposició basada en grans projeccions. Instal·lacions interactives, hologrames, realitat virtual i intel·ligència artificial.

A la IDEAL, Centre d'Arts Digitals de Barcelona s'hi exposen de manera temporal obres de grans artistes universals amb un format digital i visual. Gràcies a la tecnnologia podreu entrar i explorar les obres i gaudir-ne d'una manera diferent.

Dalí cibernètic al IDEAL Centre d'Arts Digitals 0

El viatge immersiu per la ment de Salvador Dalí ens permet descobrir com la genialitat de la seva obra és el resultat d’un pensament obert, ambiciós, provocador i també científic.  DALÍ CIBERNÈTIC és un recorregut emocionant per les seves obres més reconegudes des d’una perspectiva completament nova. L’univers poètic i oníric dalinià es troba amb projeccions de gran format, instal·lacions interactives, hologrames, realitat virtual i intel·ligència artificial.

Una experiència immersiva de nova generació sobre els universos paral·lels, la física quàntica, la quarta dimensió, la geometria sagrada o la seqüenciació de l’ADN interpretats per Dalí a través de les obres.

A partir de setembre del 2022, Dalí entra al metavers a través d’un portal interdimensional d’arts digitals ubicat a l’IDEAL de Barcelona.

 

 

Altres llocs d'interès