1. Home
  2. »
  3. Barcelona Naval Tours, S.L
adreça:
Moll de les Drassanes s/n Barcelona, Barcelonès (el)
Club Súper3: GRATIS fins a 6 anys o amb el carnet dels Súpers “sortides regulars”
reserva: info@barcelonanavaltours.com
horari: de 11:00 a 18:00h
telèfon: Taquilles: 93 443 60 50 - Oficines: 93 795 85 68

 

 

 

 

Barcelona Naval Tours, S.L. és una empresa que neix d'una apassionada idea d'innovació, compromís i respecte amb el medi ambient aplicant les últimes tecnologies utilitzant a bord les fonts d'energia renovables. La seva flota és sostenible i respectuosa amb el medi ambient. Motors elèctrics, casc lleuger i aerodinàmic que els permet moure's per l'aigua utilitzant una mínima quantitat d'energia. A la seva pàgina web podreu adquirir els tiquets per fer viatges panoràmics per Port de Barcelona o una ruta pel litoral. Per als nens disposen d'uns atractius paquets de festes d'aniversaris pirata en un vaixell d'època o amb catamarà, esmorzars pirates amb animació…

 

Barcelona Naval Tours, S.L


 

  • Els vaixells : BCNaval Tours disposa de tres embarcacions: ECO SLIM, PUNTA EUROPA SEGON, BARCELONA FAST FERRY i JOLLY ROGER
  • Esdeveniments: Demaneu informació per llogar els catamarans i realitzar incentius d'empresa, reunions familiars, casaments, festes d'aniversari...
  • Activitats escolars : Activitats diferents i atractives adreçades a les escoles a bord del catamarà ecològic de passatgers mes gran d’Europa.  Els alumnes podran contemplar la façana marítima, la vista panoràmica de Barcelona. També es mostra als alumnes com funciona una embarcació Ecològica. Una embarcació alimentada per Plaques Fotovoltaiques, Aerogeneradors, i Cèl·lules de combustible.

Les activitats s'adapten a les edats escolars.

  • Per als més petits s'enfoca en la importància en respectar el medi ambient, la importància les possibilitats de l’ésser humà d’actuar de manera  ecològica, respectuosa i no contaminant. Hi ha l'opció de contractar contacontes dins l'embarcació.
  • Per als més grans la proposta s'encamina per un treball de camp dins l'àrea de les ciències. Els alumnes han de resoldre diferents exercicis sobre  la Tecnologia,  Navegació, Energia, Història Marítima, Fauna, i l’entorn de la ciutat de Barcelona. L'activitat està dirigida per J.A. Curto, director de l'Escola Tres Turons i els enginyers navals amb la col·laboració d’Educadors- Quadern de respostes pels professors)

*El viatge amb l’Eco Slim  i el quadern de camp pot ser utilitzat com a eina d’avaluació – aprenentatge pluridisciplinaris en el treballs de síntesi d’ESO.

 

Barcelona Naval Tours, S.L. Festes infantils

Esmorzar pirata

Una festa d'aniversari infantil diferent, original i divertida. Podeu embarcar-vos en un "vaixell pirata" i navegar pel litoral de Barcelona. La ruta dura aproximadament 1:30h. Dins el vaixell us sentireu com els pirates amb espectacle, jocs infantils d'ambientació pirata, esmorzar i moltes sorpreses més.


Els Reis d'Orient

Un viatge màgic i sorprenent per als més petits. A Barcelona, Ses Majestats els Reis d'Orient arribaran en vaixell després d'un llarg viatge des de l'Orient Llunyà i BCNaval Tours, organitza una sortida per anar a veure la cavalcada marítima de Barcelona.

La sortida es farà a les 15: 30h però pot variar depenent de l'horari de la Cavalcada de Barcelona. La sortida té una durada aproximada d'una hora i mitja i es podrà veure l'arribada dels Reis a la ciutat. La sortida inclou un batut de xocolata, berenar i activitat de contacontes.

 

Barcelona Naval Tours, S.L. Sortides

  • Ruta pel Port Vell: una ruta amb vista panoràmica del Port de Barcelona amb el catamarà ecològic. Gratuït per nens fins a 6 anys o nens amb el carnet Súper3
  • Ruta Litoral: Amb el vaixell Jolly Roger us oferim la possibilitat de conèixer part del litoral Mediterrani navegant amb una embarcació d'època. Durada aproximada 1:15h. Gratuït per nens fins a 6 anys o nens amb el carnet Súper3.

 

Altres llocs d'interès

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save