Què fem?

Animals amagats joc de realitat virtual

  1. Home
  2. »
  3. Animals amagats joc de realitat virtual
adreça:
Carrer de Palaudàries, 102 - Granollers Vallès Oriental (el)

 

 

 

 

Animals amagats, joc de realitat virtual

  • Població: Granollers
  • Lloc: Museu de ciències naturals de Granollers - Carrer de Palaudàries, 102
  • Data: fins el 16 de juliol 2023
  • Horari: dins l'horari del museu
  • Preus: adults 4€ infants 2€
  • Organitzat: Museu de ciències naturals de Granollers

 

Museu de ciències naturals de Granollers

Joc de realitat augmentada per a tota la família

Vine al Museu de Ciències Naturals de Granollers amb la família i explora l’exposició permanent «Tu investigues!» de manera diferent i interactiva. L’Estela, la petita investigadora del museu està buscant els animals que s’hi troben amagats per poder estudiar-los més a fons i descobrir-ne tots els secrets. Vols ajudar-la i participar de l’aventura?

Hi ha un total de 10 animals amagats: una òliba, una papallona, un liró, un tritó, una serp, una musaranya, un gat mesquer, una granota, un talp i un ratpenat. Tots ells, objectiu d’estudi per part del grup de recerca de Biodiversitat i Bioindicadors (BiBIO) del MCNG.

Utilitza la tauleta com a lupa magnificadora digital per rastrejar i descobrir els animals ocults en els quatre àmbits de l’exposició permanent: el bosc, el riu, la cova o en el núvol de papallones. Troba’ls i explora'ls com un autèntic investigador. Però alerta, no t’espantis, alguns semblaran més vius que mai!

Com jugar a trobar els animals amagats?

Animals amagats joc de realitat virtual

Els marcadors de cada animal estan amagats per tota l'exposició. Cerca i troba els marcadors (com l'exemple de sota) i quan a la tauleta surti la visió de la càmera, enfoca el marcador i apareixerà en la pantalla l'animal representat en 3D. Cada vegada que s'escanegi degudament un animal, quedarà marcat en verd en la barra inferior de la pantalla. El joc acaba quan s'han trobat els 10 animals.Sempre podreu consultar les instruccions del joc clicant a la icona de la caseta que trobareu al costat superior dret de la pantalla.

Joc amb tauletes

La reserva es realitza pel número de tauletes que es volen llogar, no pel número de participants/infants que utilitzaran la tauleta. Per exemple, si es vol reservar una tauleta, es reservarà una plaça d'adult, si es volen reservar dues tauletes caldrà reservar dues places d'adult, etc.  NO reservar places d'infants.

Es cediran els aparells, amb l'obligació de deixar el document d'identitat (el carnet de conduir o un altre document identificatiu) que es retornarà en el moment de la devolució.

 

Museu de ciències naturals de Granollers

+ activitat Museu de ciències naturals de Granollers

+ AGENDA

 

INSTAGRAM

 

 

categories: