Abacus Cooperativa de Barcelona

  1. Home
adreça:
Barcelona Barcelonès (el)
botiga online: sí. (també botigues físiques)

 

 

 

Abacus Cooperativa és una comunitat ciutadana de socis de consum i treball que promou l’experiència i el consum cultural, educatiu i de lleure de manera col·laborativa, responsable i sostenible. Neix l'any 1968 a partir de la visió d'un grup de mestres i pares amb l’Associació de Mestres Rosa Sensat. L'objectiu, des del seus inicis, és la de facilitar l’accés a productes de qualitat i a bon preu per a l’educació, la cultura i l’esbarjo. A poc a poc la cooperativa s'ha anat estenent pel territori obrint diferents botigues i ampliant la seva comunitat cultural, educativa i de lleure.

 

Abacus Cooperativa de Barcelona

Us deixem la relació de les botigues Abacus Cooperativa de Barcelona. Accediu a cada botiga per veure l'horari, les activitats programada i la informació addicional.

Carregant el mapa, espereu ...

 

Abacus Cooperativa

Comunitat Educativa: que vol fer créixer la societat compartint els valors que ens identifiquen. Des d'Abacus s'impulsen activitats, presentacions, col·loquis i formacions perquè mirar de facilitar que l’educació del territori esdevingui millor dia a dia.

Comunitat cultural: apassionats per la lectura, que s’emociona amb la música i que gaudeix de l’art a nivell individual, però que reflecteix un interès comú amb la societat que ens envolta. Des d'Abacus es defensa la cultura com a component integrador alhora que és una bona eina per conèixer les persones.

Des d'aquest espai

  • Es comparteixen les darreres novetats editorials des de diferents punts de vista.
  • Es comenten les tendències.
  • Es descobreix la cultura, tant la nostra cultura com la d’altres col·lectius.
  • Es proposen activitats per a interaccionar amb autors i agents culturals
  • Es posen a l'abast de tots avantatges en espectacles, museus, experiències, concerts i molt més.

Comunitat de Lleure: es dóna un alt valor al lleure que fomenta les interaccions entre els seus membres sigui quina sigui la preferència. Hi ha a qui li agrada fer manualitats, altres preferixen el joc i les joguines, les activitats a l’aire lliure... Sigui quina sigui l'opció triada, d'una manera o altre, totes ens enriqueixen personalment. Així, des d'aquest espai es compartiran idees per fer noves creacions o es recomanen activitats per fer en família o amics. Totes mantenen els avantatges exclusius perquè el lleure estigui a l’abast de tothom.

Abacus - Botiga Online

A la botiga online d'Abacus hi trobareu un extens catàleg d'articles: joguines, papereria i manualitats, llibres, llibres infantils i tecnologia.

 

Descompte d'estiu

fins l'11 d'agost en Abacus botigues i Abacus Online

 

 

Leave a comment

Send message to moderator