Pont de la Puríssima amb nens a la Cerdanya amb tocaeldos

Mini vacances del 8 al 11 de desembre pel Pont de la Puríssima amb nens a la Cerdanya amb tocaeldos. Una proposta plena d’activitats de lleure i natura on poder gaudir d’un entorn fascinant. Des de tocaeldos han organitzat un súper Pont de la Puríssima amb nens a la Cerdanya amb excursions, aventura, patinatge, tallers… L’alberg de la Mare de Déu de Les Neus, a la Molina, serà el punt de descans i sortida de totes les activitats. Poder contemplar els animals de ben a prop amb la visita al Parc d’Animals dels Angles, posar-se els patins de gel a Puigcerdà, descobrir la bellesa de Les Gorges de Carançà són algunes de les activitats programades. També us han preparat tallers i activitats per fer a l’alberg. Un Pont de la Puríssima amb nens a la Cerdanya carregat d’emocions i preparat amb molta il·lusió.

 

Pont de la Puríssima amb nens a la Cerdanya amb tocaeldos

Pont de la Puríssima amb nens a la Cerdanya amb tocaeldos

Si us apunteu a passar el Pont de la Puríssima amb nens a la Cerdanya no us haureu de preocupar de res. Des de tocaeldos s’encarreguen de tot. A vosaltres només us caldrà anar-hi amb ganes de passar-ho molt bé i gaudir de cadascuna de les activitats i sortides programades.

El paquet complert, és a dir, tots els dies del 8 al 11 de desembre inclou:

 • Allotjament: l‘alberg Mare de Déu de Les Neus. 
 • Àpats: estan tots inclosos, tant els que es fan a l’alberg com els que es puguin fer durant les sortides, inclosos els berenars.
 • Sortides: les entrades Parc d’Animals dels Angles i la pista de gel de Puigcerdà.
 • Tallers i activitats, adreçats especialment als nens
 • Muntatge fotogràfic per tenir de record
 • Programació d’excursions com la caminada fins a l’Estany de la Font Viva, la visita de les Gorges de Carançà o ja a la tornada la parada per contemplar les Fonts del Llobregat.
 • Els dinars de les sortides: La sortida a les Gorges de Carançà inclou una súper barbacoa al parc dels llacs a Saillagouse. En l’excursió a l’Estany de la Font Viva i la sortida als Angles es prepararà un dinar tipus pícnic.

 

Pont de la Puríssima amb nens a la Cerdanya amb tocaeldos

 

 

Pont de la Puríssima amb nens a la Cerdanya Tria els dies que vols anar-hi 1, 2 o 3

Per facilitar-vos la sortida del Pont de la Puríssima amb nens des de tocaeldos us ofereixen la possibilitat d’escollir els dies que voleu anar a la Cerdanya amb nens. Podeu escollir entre anar-hi 1 dia, 2 o tot el paquet sencer. També podeu fer combinacions de tres dies i dues nits, dos dies i una nit… demaneu pressupost.

Pont de la Puríssima amb nens a la Cerdanya amb tocaeldos

Les activitats són les mateixes que si agaféssiu el paquet sencer però sense quedar-vos a dormir a l’alberg de la Molina.

 • Dijous 8.- Excursió a l’Estany de la Font Viva. Dinar tipus pícnic (truites, quiches, mini entrepans, olives, xips i begudes). Taller de Llums casolanes + Berenar.
 • Divendres 9.- Visita al Parc d’Animals dels Angles. Dinar tipus pícnic (entrepà, fruita, suc, xocolatina i xips). Tarda de patinatge a Puigcerdà + Berenar.
 • Dissabte 10.-  Excursió a Les Gorges de Carançà. Dinar Barbacoa. Taller de Pedres Precioses + Berenar.

Sortida amb nens a la Cerdanya. Més coses

Pont de la Puríssima amb nens a la Cerdanya amb tocaeldos

Què heu de porta

 • Roba i calçat còmode per a les excursions.
 • Llanterna per les nits
 • Roba de canvi per les excursions
 • Motxilla per als nens més petits de 3 anys (sobretot per l’excursió a Les Gorges de Carançà)

Desplaçaments

El transport a les activitats no està inclòs

 

Els nens de 0 a 2 anys gratuït

Per a la realització d’aquesta sortida caldrà un mínim de 15 persones (adults + nens)

Si teniu consultes, dubtes contacte amb tocaeldos

+info tocaeldos

 

 

Save

Save

Save