El cap de setmana del 25 i 26 de gener podreu descobrir com és fer de granger. L’activitat petits grangers a la Granja La Manreana us proposa de manera lúdica, entretinguda i participativa descobrir la granja i la feina dels grangers. Aquest és el primer cap de setmana de l’any d’activitats temàtiques per a tots i els públics i especialment adreçades per a famílies amb nens del Parc.

 

Petits grangers a Granja La Manreana, activitat familiar

  • 1oh – obertura del parc
  • 11:30h – activitats per a petits grangers: netejar, treure a pasturar els xais, donar-los menjar, munyir les vaques… Ben preparats amb tots els estris, pales, forques, carros… Som-hi!
  • 13 a 15h – dinar Bufet del Manreano
  • 16h – continuar amb les feines que quedin per fer
  • 17h – xocolatada per a tothom
  • 18h – es tanca el Parc

També hi haurà la Manri, la mascota de la Manreana. Totes les activitats estan adaptades per a tots els públics.

 

Més activitats a La Manreana

  • La Manreana Parc va obrir el passat mes de setembre i ja acumula més 1.200 visitants en 2 mesos!. Cada cap de setmana i festiu s’ofereixen activitats guiades teatralitzades on els visitants poden conèixer les tasques de la granja i les curiositats dels animals salvatges.
  • A més d’un mercadet de productes, tombs en poni i dinar de bufet lliure.
  • A banda de les activitats els visitants poden conèixer les més de 50 espècies d’animals que viuen al parc.
  • si compreu les entrades online teniu un 15% de dte.

 

Sorteig familiar per diumenge 26 de gener

Gràcies a La Manreana sortegem un paquet per a una família (màxim de 4 persones) amb dinar inclòs per diumenge 26 de gener. Per poder participar al sorteig us heu de fer seguidors de La Manreana a faceook i apuntar-vos al butlletí de totnens.

Teniu temps per apuntar-vos fins dimecres 22 de gener a les 12 de la nit.

sorteig tancat

Felicitats Lluïsa Bernal !!!

Gràcies a tot per participar !

*Participar al sorteig suposa apuntar-vos al Butlletí de totnens i acceptar la política de privacitat. El guanyador dóna permís a totnens per facilitar les dades necessàries a la Granja La Manreana per poder recollir les entrades.

**Des de totnens s’enviarà un correu als guanyadors a l’adreça amb la qual s’hi ha apuntat. Aquests s’haurà de posar en contacte les properes 24h amb totnens per facilitar-nos les dades: nom, cognoms, nombre d’assistents i telèfon de contacte. En cas de no rebre resposta per part del guanyador es farà un nou sorteig entre tots els qui ja hagin participat.

 

reserves entrades al Parc de la Manreana

+info La Manreana