sortides als museus amb nens
museus de Catalunya amb nens – Podeu organitzar una sortida al museu com una activitat lúdica i educativa amb els nens. També podeu aprofitar la sortida d’una excursió per visitar alguns dels museus que hi ha per la zona on sou. Museus locals, comarcals o d’àmbit més general. N’hi ha un munt on escollir.

museus de Catalunya amb nens

Carregant el mapa, espereu ...

museus de Catalunya portes obertes

Museus portes obertes – En alguns museus de Barcelona i l’Àrea Metropolitana es pot gaudir de jornades de portes obertes el primer diumenge de cada mes. Alguns tenen l’entrada gratuïta si es va els diumenges a partir de les 15h. Museus com el Museu Blau, el Jardí Botànic o el mNACTEC de Terrassa. El Museu de Ciències de Granollers té la jornada de portes obertes l’últim dissabte de mes. Museu (PO)

Museus gratuïts – En aquest recull també hem inclòs alguns dels museus que no s’ha de pagar entrada o els que el preu de l’entrada és la voluntat. Museu (G/V).

Més informació de museus

 

Informació general

  • Socis del Club Súper3. En alguns fan un descompte en l’entrada o accés gratuït.
  • En alguns museus els primers diumenges de mes l’entrada és gratuïta.
  • Diumenges tarda, n’hi ha que l’entrada és lliure.
  • Dilluns. Consulteu els horaris, molts museus tanquen els dilluns
  • Activitats i tallers programats. Hi ha museus que disposen d’activitats i sales adreçades als nens. Activitats especials els caps de setmana. Generalment cal fer reserva.