totnens-manualitats-nadal-pessebres-moderns4veure font original

Entre la decoració de Nadal, el pessebre, és aquella part de la decoració que segurament ha sofert més canvis, s’ha modernitzat fins al punt de poder trobar originals pessebres fets a mà amb pedres o el simple i minimalista pessebre de boles de la portada. També podeu comprar o fer pessebres temàtics amb els protagonistes del moment, com ara els herois dels còmics o dibuixos, pessebres d’animals personificats… o pessebres on els personatges són impersonals, sense cares i amb aspectes prou originals com el del cub o els que substitueixen les figures per noms.

Avui us portem uns quants pessebres minimalistes i moderns que hem trobat a Pinterest, uns quants es poden comprar a través de la plataforma Etsy, d’articles fets a mà, però amb una mica de paciència els podeu fer a casa com a manualitat de Nadal amb els nens.

totnens-manualitats-nadal-pessebres-moderns1veure font original

totnens-manualitats-nadal-pessebres-moderns10

totnens-manualitats-nadal-pessebres-moderns9veure font original
totnens-manualitats-nadal-pessebres-moderns7veure font original

Els pessebres de cubs de fusta els podeu fer sense massa dificultat, només us calen les peces de fusta en forma de cubs on els nens poden dibuixar i pintat tots els personatges del pessebre, enganxar fotos d’escenes de Nadal o personatges en diferents posicions o simplement escriure el nom de cadascun dels personatges que voleu incloure. El pessebre fet amb tacs de fusta pintats en color diferents és molt similar al pessebre de boles de la portada.

Pessebres originals trobats a Etsy

totnens-manualitats-nadal-pessebres-moderns2

totnens-manualitats-nadal-pessebres-moderns3veure font original
totnens-manualitats-nadal-pessebres-moderns8veure font original
totnens-manualitats-nadal-pessebres-moderns6veure font original
totnens-manualitats-nadal-pessebres-moderns5veure font original
si voleu veure més fotos de temàtica de Nadal podeu visitar el taulell de tot nens a Pinterest de Nadal