La Selva és una comarca molt diversa i de forts contrastos a causa de la seva gran diversitat de paisatges. Situada entre la Serralada Transversal i la Costa Brava, comparteix racons fantàstic de mar i muntanya. Com acostumem a fer us portem propostes força variades. En aquest recull us presentem La Selva amb nens, 5 excursions per descobrir la comarca a peu. Un tram de Camí de Ronda fins la cala Pola, resseguir el parc de la Tordera a Hostalric. Podeu fer un dels 100Cims  pujant fins el cim de Cadiretes gaudint de la ruta megalítica. Si voleu fer una volta en bicicleta podeu anar fins l’Estany de Sils. I per als incondicionals dels salts d’aigua una excursió al Montseny fins el màgic Salt de la Dona d’Aigua d’Arbúcies.

 

La Selva amb nens, 5 excursions per descobrir la comarca. La nostra tria

Al nostre directori del MAPA podreu veure la resta de sortides per fer amb nens a La Selva. Des de pujar al Castell de Montsoliu o el de Sant Iscle a descobrir el dolmen a cova d’en Daina o visitar el Jardí Botànic Marimurtra. I excursions fàcils com la ruta del suro, la riera d’Arbúcies o descobrir l’itinerari del Parc de Sant Salvador entre plataners i aigua.

 

Camí de Ronda de Tossa de Mar a la Cala Pola

La Selva amb nens, 5 excursions per descobrir la comarca

Camí de Ronda de Tossa de Mar a la Cala Pola El tram té tots els encants dels Camins de Ronda de la Costa Brava. Hi trobareu un tros de forta pujada, passareu per costats de penya-segat, caminareu per dins el bosc, us podreu banyar si el temps acompanya, en un recorregut on les vistes panoràmiques són espectaculars.

 

La Tordera i el parc de les Rieres

La Selva amb nens, 5 excursions per descobrir la comarca

La Tordera i el parc de les Rieres – Hostalric Una excursió per fer en família en un circuit circular, planer i fàcil que transcorre en un camí ample i agradable en gran part del seu recorregut. Ruta circular 4,8 Km.

 

Ruta megalítica i el Puig de Cadiretes amb nens

La Selva amb nens, 5 excursions per descobrir la comarca

Ruta megalítica i el Puig de Cadiretes – Tossa de Mar La ruta megalítica al Puig de Cadiretes (518,7m ) és un dels itineraris ideals per estirar les cames i fer una excursió amb nens. Des del cim de Cadiretes les vistes són espectaculars es pot veure tot Girona i bona part de Barcelona Tot el Massis de Cadiretes, també conegut com la Serra d’Ardenya, està cobert per espès bosc d’alzines, pins i ben atapeït d’arbustos. Ruta lineal 3,5 Km. #100Cims.

 

Salt de la Dona d’Aigua – Arbúcies

La Selva amb nens, 5 excursions per descobrir la comarca

Salt de la Dona d’Aigua – Arbúcies una bonica passejada pels boscos del Montseny . L’itinerari no presenta cap tipus de dificultat i el podeu fer tranquil·lament en família. Un cop arribats es podran remullar els peus dins la riera d’aigua fresca. El Salt amaga una de les moltes llegendes en una terra de boscos de bruixes i bandolers. Ruta lineal 2,5 Km.

 

Volta a l’estany de Sils

La Selva amb nens, 5 excursions per descobrir la comarca

Volta a l’estany de Sils – Sils és una excursió familiar que podeu fer tan a peu com en bicicleta. Hi trobareu un circuit circular i senyalitzat que us permetrà contemplar la fauna i flora que envolten l’Estany. Ruta circular itinerari groc 10 Km.

 

SI VOLEU, PODEU BUSCAR MÉS SORTIDES EN FAMÍLIA PER LA SELVA

 

 

 

Save

Save

Save