Jugar a disfressar-se com a manera lúdica d'aprendre

Jugant els nens aprenen. Aprenen conceptes, vocabulari, els ajuda a relacionar-se i aprenen a guanyar i perdre. Jugar a disfressar-se com a manera lúdica d’aprendre és una forma més d’incorporar la fantasia i la creativitat al joc. Els nens es disfressen per imitar a personatges ficticis com súper herois, monstres o personatges de la tele. Els nens es disfressen per imitar rols que els permeten d’una manera més visual fer de metge, bomber, princesa, pallasso o pirata. I la disfressa, sigui molt complerta o amb una simple màscara, els permet jugar a ser un altre. Jugar a disfressar-se com a manera lúdica d’aprendre és una activitat que no s’hauria de reduir a unes determinades dates. Disfressar-se és una de les activitats que més agrada als nens, els motiva i estimula, tan en el fet de disfressar-se com després alhora de jugar.

No hi ha, o no hi hauria d’haver, unes dates ni unes edats adequades per a disfressar-se. I tampoc s’hauria de limitar a dates concretes com ara Halloween o Carnaval. Qualsevol tarda o una festa d’aniversari són bons moments per jugar amb les disfresses.

 

Jugar a disfressar-se com a manera lúdica d’aprendre. Disfresses per jugar !

Jugar a disfressar-se com a manera lúdica d'aprendre

Disfressar-se no és només triar una peça de roba i pintar-se o no la cara. Disfressar-se és una altra manera de jugar i d’aprendre. La disfressa potencia el pensament simbòlic, que apareix en els moments de joc dels nens d’entre tres i set anys. El joc amb disfresses fomenta capacitats com ara la imaginació, la creativitat i la fantasia, bàsics en el creixement personal dels nens. Igual que la diversió, el riure, el llenguatge verbal i corporal, l’empatia o la memòria. També desenvolupa habilitats socials i augmenta la relació amb el grup. Com tot, però, no es pot obligar mai a cap nen a disfressar-se, ha de ser sempre una acció lúdica i de participació voluntària.

Les disfresses per jugar es poden comprar o fer a casa, tot depèn de les ganes, les habilitats o el tipus de la disfressa que es busca. A vegades hi ha peces de roba lúdica que donen molt de joc i poden servir per vestir de manera divertida i desenfadada o utilitzar-les com a disfressa.

 

La roba lúdica de Wear and fun

Jugar a disfressar-se com a manera lúdica d'aprendre

Wear anf fun és el primer portal multi marca de moda lúdica infantil. Hi trobareu roba per a nens de 0 a 10 anys.  Roba de colors alegres i complements de joc per vestir de manera divertida.

Les peces de roba de Wear and fun han estan escollides segons tres fonaments:

 • moda infantil lúdica: les mateixes peces de roba ja són un element de joc. Roba per pintar, per explicar històries, roba infantil amb objectes de joc, roba per imitar personatges…
 • roba que els nens triarien: roba per a nens divertida, còmoda i adaptada a la seva personalitat.
 • roba infantil sostenible: una aposta per les marques que creuen en la moda sostenible tant a nivell mediambiental com social.

Jugar a disfressar-se com a manera lúdica d'aprendre

 

La nova col·lecció . Sorteig !

Jugar a disfressar-se com a manera lúdica d'aprendre

Avui us mostrem la col·lecció 

 • samarreta pirata + mapa + mocador,
 • samarreta pirata negra + ullera de llarga vista,
 • samarreta SuperKid Coral + capa blava,
 • samarreta SuperKid Blava + capa coral,
 • samarreta Pàrquing o
 • samarreta Litter Rock Star micròfon.

Com podeu veure totes les peces de roba incorporen un objecte de joc.

 

Si busqueu una disfressa per a bebès mireu què tenen a la web: fantasma, eruga o vaca (no inclosos en el sorteig).

 

Des de totnens i gràcies a la botiga online Wear and fun sortegem una de les peces de la nova col·lecció.

Jugar a disfressar-se com a manera lúdica d'aprendre

Per participar només haureu de fer dues coses

 • Escriure un comentari en aquest post. Si voleu ens podeu dir de què li agrada disfressar-se al vostre fill o fills.
 • Us heu de fer seguidors de la pàgina de facebook de Wear and fun.

El guanyador podrà escollir quina samarreta TOYSHIRTS vol.

sorteig tancat

 

+ disfresses infantils

+disfresses al Pinterest

 

 

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save