Jardins per passejar i visitar amb nens
|

Jardins per passejar i visitar amb nens

Jardins per passejar i visitar amb nensEs veritat que quan es va al parc amb nens es busca de manera quasi immediata la zona infantil dels gronxadors. Avui, però, us proposem anar una mica més enllà i “passar” de la zona infantil per gaudir de magnífics jardins. 5 jardins per passejar i visitar amb nens. Jardins que amaguen zones bellíssimes, racons encantats o senders tranquils per gaudir tot passejant. Es tracta de jardins prou coneguts on hi podreu trobar estanys, laberints o zones de descans rodejats d’una vegetació força exuberant. Alguns dels jardins són d’accés lliure i altres tenen una entrada de pagament.

 

Jardins per passejar i visitar amb nens. Flora i aigua per contemplar i gaudir

 

Els parcs i jardins del Masnou

Jardins per passejar i visitar amb nens

Parcs i jardins de El Masnou El Maresme  Dels jardins que podeu trobar al municipi del Masnou ens centrem per aquest post en el El Parc del Llac, el jardí de la finca Bell Resguard. Tenen una superfície d’uns 6.400 m2 amb elements propis del neoclàssic afrancesat del final del segle XIX. Hi destaca el llac central o estany amb una illa al bell mig a la qual si pot accedir mitjançant un pont. A la part de l’esplanada central podreu gaudir d’una gran varietat de vegetació. Espècies autòctones com d’altres portades d’arreu del món.

 

Els Jardins Artigas de Gaudí

Jardins per passejar i visitar amb nens

Els Jardins Artigas de Gaudí La Pobla de Lillet – El Berguedà. Els Jardins d’Artigas estan situats per sobre del riu Llobregat. Són un dels racons més bonics creats per Gaudí on la natura i arquitectura conflueixen. Per una escala i creuant el Pont de l’arc coix es passa per sobre el Llobregat fins a la Glorieta. La Glorieta és un magnífic mirador des d’on es pot contemplar bona part dels jardins. Els jardins no són massa grans i la visita es pot fer en poca estona.

 

Jardí Botànic Marimurtra

Jardins per passejar i visitar amb nens

Jardí Botànic Marimurtra Blanes – La Selva. Marimurtra és un dels jardins botànics d’Europa més interessants paisatgísticament i també com a punt de recerca i investigació. El seu enclavament, a toca del mar i amb vistosos penya-segats el fan encara més atractiu i especial. Té una extensió d’unes 16 hectàrees (4 d’accés al públic) i hi podrem trobar fins a 3.000 espècies exòtiques diferents. El Jardí Botànic de Marmurtra és un dels atractius de Blanes i de la Costa Brava, han estat declarat Bé d’Interès Nacional per la Generalitat.

 

El Parc de Torreblanca amb el  jardí romàntic

Jardins per passejar i visitar amb nens

El Parc de Torreblanca, jardí romàntic amb llac i laberint- Baix Llobregat.  Situat en els termes municipals de Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern i Sant Joan Despí. Té una extensió de 9 hectàrees amb una exuberant vegetació i una zona dedicada als rosers. S’ha convertit en un bonic espai lúdic i de passeig del Baix Llobregat. La part central del parc està presidida pel llac que s’envolta de grutes, coves, camins i un bonic salt d’aigua. El laberint de xiprers és també un dels espais més visitats del jardí romàntic

 

El Parc del Laberint d’Horta

Jardins per passejar i visitar amb nens

El Parc del Laberint d’Horta Barcelona – Barcelonès Es tracte d’un jardí-museu que forma part de la Xarxa de Parcs i Jardins de Barcelona. Actualment, el parc ocupa una superfície de 9 hectàrees i es divideix en dues parts: el jardí neoclàssic i el jardí romàntic. Cal destacar-ne la varietat botànica i l’abundància ornamental, com també els elements arquitectònics propis dels jardins romàntics. La part més engrescadora per als nens, sense dubte, és l’entrada al Laberint. Entrar i jugar a perdre’s i buscar la sortida és un joc sempre molt divertit. Us podeu perdre pels 750 metres de xiprers retallats.

 

+parcs infantils

+ jardins per visitar amb nens

 

Save

 

 

Save

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *