Gimcana de Nadal i muntatge del Tió a CAN amb tocaeldos

Des de tocaeldos han organitzat una sortida al CAN, Centre d’Apropament a la Natura, per participar en una gimcana nadalenca i en el taller per la creació del Tió de Nadal. Us podeu apuntar tant dissabte 17 com diumenge 18 de desembre. Tots els participants s’enduran el Tió de Nadal ben preparat i amb les instruccions de com alimentar-lo i cuidar-lo (un Tió per família). La Gimcana de Nadal i recerca del Tió a CAN es farà a les instal·lacions del Centre d’Apropament a la Natura i des de tocaeldos s’encarreguen de l’organització del dia i del dinar de pícnic. A part de la gimcana de Nadal i muntatge del Tió durant el matí podreu visitar les instal·lacions del CAN i veure els animals.

 

dissabte 17 i diumenge 18 de desembre

a Navàs al Centre d’Apropament a la Natura

organitzat per tocaeldos

 

Gimcana de Nadal i recerca del Tió a CAN amb tocaeldos

Gimcana de Nadal i muntatge del Tió a CAN amb tocaeldos

Es tracte d’una gimcana família. A cada família se li donarà una targeta de felicitació de Nadal, en el seu interior hi han les proves que han de passar per poder superar amb èxit la gimcana. En tot moment estaran tindran l’ajut dels Pastorets de la granja.

Us deixem un resum de les diferents proves de la gimcana

  • Prova 1. L’infiltrat del pessebre. Trobar qui és el personatge que està fora de lloc en aquest pessebre
  • Prova 2. Nadales. Un joc molt similar al joc de les cadires però aquí en versió nadalenca.
  • Prova 3. Les boles de Nadal. El joc de la cursa amb cullera i ou que tant agrada als nens en les festes d’aniversari però en versió boles de Nadal.
  • Prova 4. El Caganer. És molt similar al lloc de les bitlles, però en una versió molt divertida.
  • Prova 5. Anem a buscar el Tió màgic de la granja al bosc. És tracta de buscar-lo per tot arreu, amb una mica d’ajuda dels pastorets.Al bosc podreu aprofitar per buscar i recollir els bastons per després fer cagar al Tió.

Un cop amb el tronc/Tió, a sota la manta trobareu tots els estris i complement per poder crear el nostre Tió de Nadal. Taller del Tió de Nadal. És tracta de construir el propi tió de Nadal (un per família). Se li posarà un nas, els ulls, la barretina i la manta. també us ensenyaran a cuidar-lo i alimentar-lo bé. També us ensenyaran la cançó del Caga Tió.

Gimcana de Nadal i muntatge del Tió a CAN amb tocaeldos

Un dia diferent gaudint dels animals i les activitats de la granja. I una manera diferent de buscar el vostre Tió de Nadal amb els nens.

 

+info sortida Fent de grangers a tocaeldos

#totnensBages

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save