fira del joc i de nadal de berga 2021

6 de desembre 2021

Fira del joc i de Nadal de Berga

  • Població: Berga
  • Lloc: plaça de Viladomat i passeig de la Indústria
  • Data: 6 de desembre 2021
  • Horari: de 10 a 14 h i de 16 a 20 h
  • Programa: 
  • Organitzat: Ajuntament de Berga i la Cia. de Jocs l’Anònima

IX Fira del joc i de Nadal de Berga 2021

La Fira comptarà amb un espai d’exposició i venda de jocs, una fireta de productes i artesania nadalenca i una zona dedicada als jocs tradicionals i jocs gegants reciclats. L’espai firal estarà distribuït en diferents zones per tal de distribuir els productes i activitats facilitant la visita al públic. Com a novetat l’edició d’enguany serà l’ampliació de l’espai dedicat al joc. La plaça de Viladomat hi trobareu una vintena d’expositors especialitzats en jocs i joguines per tal d’assessorar el públic visitant.

L’espai del passeig de la Indústria

  • Petita fira formada per una dotzena de parades d’artesania i productes relacionats amb el Nadal com per exemple: elements decoratius, figures i pessebres o dolços típics com xocolates, neules i torrons, entre d’altres.
  • L’espai de joc duplicarà la seva superfície per tal d’encabir una àmplia oferta de jocs tradicionals de la Cia de Jocs l’Anònima i jocs gegants construïts amb materials recuperats per la companyia osonenca Guixot de 8. T
  • Hi haurà un espai de jocs del món inspirats en els viatges i aventures que apareixen als còmics del Tintín (personatge literari de ficció).

 

Fer del joc un espectacle de carrer – Guixot de 8

La Fira del Joc i de Nadal de Berga comptarà amb la participació de Guixot de 8. Es tracta de la primera companyia catalana i de l’estat espanyol que converteix el joc en un espectacle de carrer i ho fa recollint el testimoni dels jocs populars i de cucanya tan arrelats al nostre país.

La companyia porta jocs per carrers i places, però són jocs originals, de fabricació pròpia i construïts amb materials recuperats procedents del drapaire i de les deixalleries de la Mancomunitat Plana. Guixot de 8 disposa de diferents col·leccions de jocs com per exemple el gargot de bicicletes, l’altra vida de les coses, l’arbre juganer, el gargot d’imaginació, el gargot de gimnàstica, el gargot picat o el gargot d’escultura. 

+info Ajuntament de Berga

veure + Fires i festes

INSTAGRAM