Excursions per les Terres de l'Ebre amb nens

Les Terres de l’Ebre és una marca turística que inclou quatre comarques del sud de Catalunya. Baix Ebre, Montsià, Ribera d’Ebre i Terra Alta. Evidentment, les que envolten, viuen i miren cap el riu Ebre. Us proposem descobrir l’encant de la zona a través de diferents sortides. Rutes i itineraris amb boniques excursions per les Terres de l’Ebre amb nens. Totes les propostes les trobareu detallades en les nostres fitxes.

Excursions per les Terres de l’Ebre amb nens per municipi

A la fitxa de cada sortida hi trobareu tota la informació de la ruta. Distància, temps, dificultat, fotos i l’itinerari del recorregut, curiositats… Hi trobareu excursions, punts d’interès, àrees de lleure amb zona de pícnic…

 

Excursions per les Terres de l'Ebre amb nens

Balneari de Cardó

Excursions per les Terres de l'Ebre amb nens

zona de bany al riu Canaletes a La Fontcalda

Descobrir a peu o en bicicleta diferents indrets de les quatre comarques. Des d’espais molt concorreguts i visitats com La Fontcalda, Els Estrets d’Arnes, la fageda del Retaule, La Foradada del Montsià. En bicicleta podeu seguir la Via Verda des de Bot. Descobriu rutes més conegudes o populars com La Moleta d’Alfara de Carles, la Teixera de Cosp o la Cova de l’Angerra.

+ Informació de les Terres de l’Ebre

A les Terres de l’Ebre es troben dos dels Parcs Naturals més importants de Catalunya: el Delta de l’Ebre i Els Ports. Abans de visitar-los us aconsellem consultar la web per ampliar coneixements de cada Parc. Així els podreu gaudir amb seguretat i comoditat. Consulteu l’agenda d’activitats, hi ha moltes activitats pensades per fer en família amb nens.