Excursions amb nens per fer un pícnicHem buscat 5 excursions amb nens per fer un pícnic entre totes les que tenim al nostre mapa. Es tracte bàsicament d’excursions amb nens en rutes senzilles per estirar les cames. Itineraris força variats que us permetran fer una excursió per agafar gana o simplement resseguir un itinerari per acabar en una zona de pícnic. Com ens agrada fer, sempre que podem, la tria intenta cercar llocs diferents i repartits pel territori. Aquests poden ser una bona excusa per fer una sortida, més o menys, lluny de casa per descobrir o redescobrir el país. Les excursions amb nens per fer un pícnic ens porten al Ripollès, el Vallès occidental, el Solsonès, el Segrià i la Terra Alta. Ja ho veieu, gairebé, de punta a punta.

 

Excursions amb nens per fer un pícnic. 5 excursions  i 5 zones de pícnic.

No hem escollit les excursions amb nens en funció del tipus de zona de pícnic, simplement hem escollit 5 itineraris per fer amb nens on, també hi hagi una zona de pícnic. Així, podreu trobar des de zones de pícnic amb una sola taula, diferents taules de pícnic al llarg d’un recorregut a àrees de pícnic complertes amb serveis i restaurant.

Excursions en família: el gorg embruixat de Malatosca

Excursions amb nens per fer un pícnic

El gorg embruixat de MalatoscaSant Joan de les Abadesses- el Ripollès. L’excursió per veure el salt i el gorg de Malatosca és converteix en una bonica passejada per gaudir d’un entorn ple de misteri i encant. Una ruta curta i fàcil que permet contemplar un paisatge natural d’enorme bellesa tot endinsant-vos al mig del bosc.

 

Excursió en família: Balma de l’Andalò i Les fonts de Rellinars

Excursions amb nens per fer un pícnic

Excursió en família: Balma de l’Andalò i Les fonts de RellinarsVallès Occidental. La bonica zona de pícnic us permetrà fer-hi estada per dinar o berenar per després empedre la recerca de la vistosa Balma. La Balma és un atractiu afegit a la sortida amb nens. Fou construïda durant la Guerra Civil com a magatzem i refugi, s’hi pot entrar i sentir la sensació de trobar-se amagat dins d’una roca.

 

Excursió amb nens al Solsonès: pujada a Castellvell

Excursions amb nens per fer un pícnic

Pujada al Castell de  Castellvell  Solsona – El Solsonès. La ruta comença des de la mateixa població de Solsona. Travessa la popular Àrea de pícnic de la Mare de la Font, amb les seves taules en forma de bolets i restaurant. L’itinerari continua fins arribar a Castellvell, en una excursió amb nens al Solsonès a peu des d’on podreu contemplar unes fantàstiques vistes panoràmiques de l’entorn.

 

Rutes en família: el Camí Natural d’Utxesa

Excursions amb nens per fer un pícnic

El Camí Natural d’Utxesa a Torres de Segre – El Segrià.  Es tracte d’un itinerari circular, planer, ben senyalitzat i sense obstacles. Comença des del Punt d’Informació i Acollida, instal·lat a l’antic edifici de Fecsa. S’inicia a peu de carretera arran dels antics xalets i embarcadors. Durant el recorregut hi trobareu plafons informatius de la fauna, miradors de guaita i diferents zones per fer un pícnic.

 

Excursió amb nens als Ports: els Estrets d’Arnes

Excursions amb nens per fer un pícnic

Excursió amb nens als Ports: els Estrets d’Arnes – Terra Alta. L’excursió proposada ressegueix un tram dels Estrets d’Arnes, des de l’aparcament de Lliberós fins l’àrea recreativa de la Franqueta. Aquest itinerari se sol fer al revés. Es començant des de la Franqueta d’on surten diferents rutes per fer a peu amb nens. Podreu anar a La Cova de Picasso, El racó de Corretja i la Roca Llisa. Trobareu el detall de l’excursió amb nens als Ports a la web del Parc Natural dels Ports. L’itinerari no presenta dificultats, és pràcticament pla.

 

 

Si voleu podeu consultar totes les àrees de pícnic de totnens

#totnensRipollès #totnensVallèsOccidental #totnensSolsonès #totnensSegrià #totnensTerraAlta #totnensPícnic

 

Save

Save