El recull d’excursions a peu amb nens que us proposem en el post és força singular. L’hem titulat Excursions amb nens entre pedres i roques. Fa referència al nexe entre totes les sortides proposades. Una connexió singular ja que podeu trobar des de dòlmens a les Tines de la Vall del Flaquer. Des de pedreres singulars i pedres de sacrificis als gravats d’un famós bandoler del Lluçanès. També hem inclòs dues excursions amb nens entre pedres i roques que us durà des de la Terra Alta al ponts de Cala Canyet o els Clots de Sant Julià al Baix Empordà.

Les sortides que us proposem són excursions fàcils i agradables de fer. La mateixa excursió amb nens té com a punt d’arribada un lloc concret i una pedra o roca per visitar. Tret de l’excursió als Estrets d’Arnes que les parets rocoses es troben durant tot el camí.

 

Excursions amb nens pel Bages

Excursions amb nens entre pedres i roques

Les Tines de la Vall de FlequerPont de Vilomara Un itinerari circular i sense gaire desnivell apte per a nens i persones que no estan massa acostumades a caminar. Es tracte d’una bonica excursió per fer amb nens per descobrir paisatge i història. La major part del recorregut és fa per pista i durant el recorregut trobareu diferents panell informatius. La zona està dins el Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i l’Obac.  Ruta circular

 

Excursions amb nens Baix Empordà

Excursions amb nens entre pedres i roques

Els ponts de Cala Canyet Santa Cristina d’Aro. Es tracta d’una cala d’aigües clares que té com a tret diferencial de la resta de les de la a Costa Brava uns ponts de pedra que introdueixen als caminants cap a dins el mar, com una especie de passarel·les que uneixen els esculls de roques naturals que hi ha. Són passarel·les estretes sense cap tipus de protecció ni baranes, per tant, no són recomanades per a nens molt petits o persones que pateixin vertigen. Les hem portat aquí perquè l’entorn i el camí fins el mirador de la glorieta són sempre interessants de contemplar.

 

Excursions amb nens entre pedres i roques

Els Clots de Sant JuliàForallac. Va ser una antiga pedrera que es troba al municipi de Forallac, entre Vullpellac i Canapost. Ocupen una extensió d’1 Km2. Està format per, aproximadament, unes 20 enormes cavitats a la roca, algunes d’uns 10 m de profunditat. Una de les roques més conegudes és l’anomenada Tron de la Reina. Descobrir forats, passar enmig de roques o entrar en alguna de les cavitats. Un lloc on misteri i màgia juguen a favor dels nens. Ruta lineal 3Km.

 

Excursió amb nens pel Maresme

Excursions amb nens entre pedres i roques

Dolmen de Ca l’ArenesDosrius. Una bonica excursió per que us descobrirà un dels racons del Parc Natural del Montnegre i el Corredor, i uns dels famosos dòlmens que hi ha pel parc. Una zona amb contrastos paisatgístics per la gran varietat de vegetació que s’hi pot trobar, pins, alzines i poc sotabosc a la part marina i abundant vegetació d’heures i molsa a la part vallesana. Ruta circular 6,8Km.

 

Excursions amb nens pel Lluçanès

Excursions amb nens entre pedres i roques

Els esgrafiats d’en Perot Rocaguinarda – Oristà. L’excursió recorre una de les rutes de la xarxa de senders del Lluçanès. Una caminada fàcil i agradable entre masies, camps i alzines. on descobrireu els esgrafiats, gravats a les roques. Són senyals que els bandolers feien per comunicar-se entre ells sense que les autoritats els desxifressin. Ruta circular 11,8Km.

Excursions amb nens entre pedres i roques

Ruta de la Bruixa Napa – El Roc Foradat – Prats de Lluçanès. El Roc Foradat, es troba a uns 3 quilòmetres de la població i com el seu nom indica, es tracta d’un roc amb un forat pràcticament quadrat al centre. Aquest, s’ha convertit en un atractiu turístic més per a la població, i per aquí hi passa el PR C-44 de Prats de Lluçanès i un dels senders locals del municipi.

Excursió amb nens per Osona

Bosc màgic de Savassona des de Folgueroles

Bosc màgic de Savassona des de Folgueroles . L’itinerari que creua per Tavèrnoles, arriba fins el Pla de Savassona per tornar per darrera del castell tot passat per la balma de la Baronessa. L’excursió es pot escurçar si només es vol visitar la zona de les pedres gegants. Ens trobem dins l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona. Ruta circular 7Km.

Excursió amb nens per la Terra Alta

Excursions amb nens entre pedres i roques

Excursió amb nens als Ports: els Estrets d’Arnes Arnes. Aquesta sortida amb nens als Ports us durà a resseguir un tram dels Estrets d’Arnes, des de l’aparcament de Lliberós fins l’àrea recreativa de la Franqueta. Un itinerari pla i sense dificultats que transcorre dins el Parc Natural dels Ports i passa pel bonic Gorg Blau.. Ruta lineal 5,2Km.

 

Excursió amb nens Vallès Oriental

Excursions amb nens entre pedres i roques

Excursió en família al Dolmen de Pedra Gentil Vallgorguina. L’itinerari transcorre per camins suaus i agradables senyalitzats amb les fites, blanques i verdes, del sender local SL-C71. L’excursió és una bona proposta per descobrir un dels racons de la Serralada del Corredor i el Parc del Montnegre i el Corredor. Ruta circular 6,5Km.

 

 

+excursions amb nens

veure sortim!

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save