El cap de setmana del 7 i 8 de març podreu gaudir d’un dia a la granja aprenen coses dels equins. A l’activitat d’aquest més El món del cavall a La Manreana n’és l’eix conductor. Podreu veure cavalls i ponis, aprendre sobre races, sobre què mengen, curiositats… per després gaudir d’una divertida gimcana. Un nou cap de setmana amb activitats temàtiques per a tots i els públics i especialment adreçades per a famílies amb nens del Parc.

 

El món del cavall a La Manreana, activitat familiar

 • 1oh – obertura del parc
 • 11:000h – coneixereu a la Manri, una bonica euga que és la mascota de la Granja. Voleu saber perquè sembla estar enfadada? Després podreu anar fins les quadres amb els vostres monitors i aprendre sobre el món dels cavalls.
 • 13h – hi haura un mercadet amb productes del Mas i de proximitat.
 • 13 a 15h – dinar al menjador del Mas
 • 16h – Voleu saber què mengen els animals que hi ha a les instal·lacions de Vimferri? També us explicaran curiositat, d’on venen, perquè estan aquí…
 • 17:30h – Juguem amb els cavalls i ponis. Divertida gimcana familiar al voltant dels cavalls i ponis. Ei, voleu veure un cavall de colors? Doncs amb el vostre ajut en pintarem un !
 • 18h – es tanca el Parc

També hi haurà la Manri, la mascota de la Manreana. Totes les activitats estan adaptades per a tots els públics.

 

Més activitats a La Manreana

 • La Manreana Parc va obrir el passat mes de setembre i ja acumula més 1.200 visitants en 2 mesos!. Cada cap de setmana i festiu s’ofereixen activitats guiades teatralitzades on els visitants poden conèixer les tasques de la granja i les curiositats dels animals salvatges.
 • A més d’un mercadet de productes, tombs en poni i dinar de bufet lliure.
 • A banda de les activitats els visitants poden conèixer les més de 50 espècies d’animals que viuen al parc.
 • si compreu les entrades online teniu un 15% de dte.

 

Sorteig familiar per diumenge 8 de març

Gràcies a La Manreana sortegem un paquet per gaudir el El món del cavall a La Manreana en família (màxim de 4 persones) amb dinar inclòs per diumenge 8 de març. Per poder participar al sorteig us heu de fer seguidors de La Manreana a faceook i apuntar-vos al butlletí de totnens.

Teniu temps per apuntar-vos fins divendres 6 de març a les 10 del matí.

 

sorteig tancat

Felicitats Gemma Xofra !!!

gràcies a tot per participar !!!

 

*Participar al sorteig suposa apuntar-vos al Butlletí de totnens i acceptar la política de privacitat. El guanyador dóna permís a totnens per facilitar les dades necessàries a la Granja La Manreana per poder recollir les entrades.

**Des de totnens s’enviarà un correu als guanyadors a l’adreça amb la qual s’hi ha apuntat. Aquests s’haurà de posar en contacte les properes 24h amb totnens per facilitar-nos les dades: nom, cognoms, nombre d’assistents i telèfon de contacte. En cas de no rebre resposta per part del guanyador es farà un nou sorteig entre tots els qui ja hagin participat.

 

reserves entrades al Parc de la Manreana

+info La Manreana