El Meu Primer Festival és un festival internacional de cinema per a nens d’entre 2 i 12 anys. Està pensat per donar a conèixer cinema plural i creatiu per a nens. Hi trobareu un grapat de bones propostes cinematogràfiques d’arreu del món i de tots els temps. L’objectiu és d’entretenir, educar i ajudar a estimular la imaginació i la creativitat dels nens. Alhora que amb l’elecció de les pel·lícules s’intenta desperta el seu esperit crític. Des del Festival s’aposta per a creacions que d’entrada no estan en el circuit més comercial; obres inèdites o poc conegudes. Un cinema adreçat al nens i al públic familiar.


El Festival pretén contribuir a l’educació de la mirada cinematogràfica i a l’aprenentatge de la història del cinema.

 

El Meu Primer Festival. Del 11 al 26 de novembre 2017

El festival de cinema infantil es concentra sobretot a la ciutat de Barcelona. Des de fa anys, però té repercussió més enllà de la ciutat amb el seu format Gira. Hi col·laboren ajuntaments, cineclubs, sales de cinema o entitats culturals. Des de 2014 es realitza també a la ciutat de Madrid amb un format més petit.

 

El Meu Primer Festival. Els nens voten

Per a donar encara més protagonisme als nens, aquests poden votar i valorar la pel·lícula que acaben de veure. Les pel·lícules que “giren” són les que formen part de la “Competició Internacional”, de manera que totes les votacions del públic sumen a l’hora d’atorgar els premis guanyadors. 

El Meu Primer Festival, cinema per a nens de 0-12 anys

A totes les sessions familiars es lliurarà una butlleta de votacions on cada nen o nena podrà valorar el conjunt de la sessió així com la peça que més li ha agradat.

El Meu Primer Festival, cinema per a nens de 0-12 anys

Mireu bé tota la programació, us costarà escollir entre el ventall de bones pel·lícules i curts. A la web podreu veure una extensa fitxa de cada pel·lícula amb un mini curt de presentació, l’edat adequada, la durada i molta més informació.

El Meu Primer Festival, cinema per a nens de 0-12 anys

Com a complement a les projeccions, des del El Meu Primer Festival proposen tallers i activitats perquè grans i petits experimentin la creació cinematogràfica. Activitats pensades per viure el festival i el món del cinema d’una manera més completa i participativa.

 

Venda d’entrades online des de la web (algunes només en taquilla).

veure les sales

 

+ìnfo El Meu Primer Festival de cinema

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save