baner tram baix

Descobrir El Prat de Llobregat amb nens
|

Descobrir El Prat de Llobregat amb nens

Descobrir El Prat de Llobregat amb nens

Avui us proposem descobrir El Prat de Llobregat amb nens. Un municipi del Baix Llobregat que gaudeix de platja, camps de conreu i infinitats de propostes per fer una escapada. Visitant la seva pàgina web a turisme i territori, hem escollit algunes de les seves propostes. Aneu-hi per si ens hem deixat, precisament, alguna que us fa més el pes. Hem intentar recollir propostes diferents i variades per fer amb nens.

 

Descobrir El Prat de Llobregat amb nens. La porta del Delta

Visiteu El Prat de Llobregat amb nens, caminant o en bicicleta, per passar-hi un dia diferent i descobriu tota la diversitat i riquesa que guarda. Situat molt a prop de Barcelona i molt ben comunicat us hi podeu apropar fàcilment. Porta del Delta és la marca turística del Prat. Al nostre mapa tenim, de moment, tres sortides per fer:  visitar el Parc Nou, descobrir el Delta pel camí de la Bunyola i gaudir de l’espai de la Pineda de Can Camins.

Descobrir El Prat de Llobregat amb nens amb l’app

Descobrir El Prat de Llobregat amb nens

App El Prat és sorprenent i App El Prat ocult

Si ho preferiu podeu descarregar-vos l’app El Prat és sorprenent, una guia imprescindible per descobrir el municipi racó a racó amb agenda d’activitats d’interès turístic. l’App El Prat ocult us acosta a la història i el patrimoni cultural de la ciutat.

El Mirador de l’illa

Descobrir El Prat de Llobregat amb nens

El Mirador de l’Illa. Amb una alçada d’uns 20 metres, el mirador de l’Illa ofereix unes vistes magnífiques de la pineda de Can Camins i de la platja del Prat. Es tracte d’un magnific mirador de 360º.

 

El Parc Agrari del Prat de Llobregat

Descobrir El Prat de Llobregat amb nens

Parc Agrari.  Diversos camins agrícoles transcorren els camps són perfectes per recórrer en bicicleta o a peu. Podreu gaudir d’un paisatge diferent i sorprenent depenent de l’estació i del conreu.

 

Fundació per a la Conservació i Recuperació d’Animals Marins (CRAM)

Descobrir El Prat de Llobregat amb nens

CRAM. Centre de recuperació de la fauna marina. una visita que us ajudarà a entendre i conèixer millor les problemàtiques que actualment amenacen el medi marí. Les visites estan adaptades a totes les edats i s’adrecen tant a centres escolars com al públic adult o familiar.

Spotting, la caça d’avions

Descobrir El Prat de Llobregat amb nens

Spotting, la caça d’avions. Imprescindible per a tots els qui els hi agradi contemplar els avions. a l’enllaç trobareu un mapa i fins a 4 punts d’observació.

El Parc del riu

Descobrir El Prat de Llobregat amb nens

El Parc del riu. Hi trobareu una gran àrea transitable que voreja el marge dret del Llobregat al seu pas pel municipi i que comprèn el tram del parc urbà fluvial i el camí del Sorral.

El pont Nelson Mandela

Descobrir El Prat de Llobregat amb nens

El pont de Nelson Mandela. Una de les icones de la nova arquitectura del Baix Llobregat. El pont connecta les dues ribes del Llobregat i constitueix un esplèndid mirador sobre el riu. Té 304 metres i 29 metres d’amplada i disposa d’un carril segregat per a ciclistes i vianants en ambdues direccions.

 

+info El Prat de Llobregat

Turisme Baix Llobregat

#totnensBaixLlobregat

 

 

Save

Save

Save

Save

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat