totnens-manualitats-cosir-monstres1

Si us agrada cosi o us agradaria saber cosir per fer aquest simpàtics animals de roba 0 mini monstres de roba us hem portat l’enllaç del Pinterest on en podeu trobar un munt de models. Aquestes creatives, divertides, i simpatiques figures de roba no semblen massa complicades de fer, ja que el seu diseny el podeu variar segons us vagi sortint. Els enens us poden ajudar, dibuixant un disseny, escollint els estampats de la roba, triant els botons o decidint com fer les diferents parts de la cara. Segons l’edat també poden fer algunes puntades amb el fil i l’agulla i us poden ajudar a omplir-los de cotó fluix.

totnens-manualitats-cosir-monstres3

Busqueu retalls de roba, es pot fer servir més d’un retall però aleshores us tocarà cosir més. Trieu botons per fer-los servir d’ulls, grans, petits, iguals o diferents, això no té massa importància. La boca i les dents, si en tenen, les podeu fer amb fil i, si teniu ganes de cosir poden estar fetes de retalls de roba d’un altre estampat.

totnens-manualitats-cosir-monstres2

En aquest post de com cosir un mini elefant de butxaca  us mostrem en forma de tutorial com fer el ninot de roba amb el farciment. El podeu prendre com a model, la base és pràcticament la mateixa. Aquest ninots de roba tenen una petita cinta cosida per poder-los penjar.

Si creeu el vostre ninot, monstre o animal de roba i ens el voleu ensenyar, en envieu-nos una foto i l’afagirem al post.

 

+info Dushky

Bona feina !!!