Colònies d'estiu Eix Estels 2021

Si esteu pensant en les colònies per als vostres fills mireu les propostes de les Colònies d’estiu amb Eix Estels. Estan pensades perquè els nens les gaudeixin des que arriben fins l’hora dels adéus. I és que els nens son el centre de cada proposta ja sigui si prefereixen colònies multiaventura, d’anglès o les colònies temàtiques. Hi trobaran diversió, amics, lleure, esport, aventures i també monitors experts i dinàmics, alimentació saludable i equilibrada i espais segurs Covid-19.

 

Consulteu amb els fills les propostes i junts decidiu la millor opció.

per setmanes, del 27 de juny a l’11 de setembre

 

Colònies d’estiu amb Eix Estels

Colònies d'estiu Eix Estels 2021

Més de 25 anys organitzant colònies d’estiu per nens i joves, som un ampli equip de professionals, tots vinculats amb el món del lleure, treballem dia a dia amb la màxima coordinació i amb l’objectiu comú d’oferir-te la millor proposta i el millor servei.

 • Monitoratge de Qualitat: Un ampli equip humà vinculat al món del lleure que treballa dia a dia amb la màxima professionalitat i il·lusió.
 • Alimentació 100% equilibrada amb productes de proximitat i menús elaborats pel nostre equip de nutricionistes.
 • Anglès, hípica, teatre, surf, multiactivitats, Hip Hop… 12 varietats de colònies d’estiu diferents per adaptar-nos al que busques.
 • Certificats ISO 9001 i ISO14001 en seguretat i bones instal·lacions.
 • Espais Segurs Covid Free: certificació “Clean Site” de Bureau Veritas que demostra la correcta implantació dels protocols de neteja i desinfecció.
 • Cases de Colònies per tota Catalunya. Més de 200 cases repartides en 42 comarques. Muntanya, platja, tu esculls el destí!
 • Garantia devolució TOTAL COVID19 (excepte 20€ de despeses de gestió).

La seguretat dels vostres fills és encara més important aquest estiu donada la situació per això garantim totes les mesures i protocols per crear espais segurs.

Diem Sí a l’estiu, Sí a la diversió i SÍ a les colònies amb Eix Estels!

 

Nens, quines opcions podeu triar?

colonies estiu eix estels 2021

Això ja serà una mica més complicat totes tenen atractius especials. Us agrada l’esport? Voleu practicar i aprendre anglès? O preferiu unes classes de teatre amb en Joan Pere o sou més de Hip Hop o surf? No us preocupeu, segur que trobeu una opció que s’adapti més als vostres gustos.

Per aquest estiu 2021 teniu les següents opcions

 • Multiactivitats:  Mini per als més petits, multiactivitats al Berguedà, multiactivitats al Montseny i multiactivitats a l’agost
 • Colònies temàtiques: teatre amb Joan Pere, Hip Hop amb Broda Bros i surf Camp a Cantàbria.
 • Colònies amb anglès: Cambrige Express, anglès multiactivitats (juliol i agost) i anglès + hípica.

A l’enllaç podeu accedir a les diferents propostes on ho teniu tot molt ben detallat: dates, casa de colònies, activitats…

 

 

Pares, estigueu tranquils, s’ho passaran molt bé

Pares no patiu pels vostres fills segur que triïn l’opció que triïn s’ho passaran molt bé. I vosaltres estareu tranquils amb la seguretat que us dona la manera de fer d’Eix Estels.

 • Una alimentació equilibrada i saludable amb un programa per evitar el malbaratament d’aliments.
 • Unes instal·lacions perfectament pensades i equipades per acollir a grups de nens.
 • Protocol especial Covid-19 amb reducció de grups bombolla, higiene de mans, control de temperatura, mascaretes… Consulteu mesures especials de mascaretes, tovalloles i altres materials.
 • Qualitat en aspectes com anglès, aventura, alimentació i també de caràcter general.
 • NOVETAT! Un cop hagis reservat les teves colònies, accedeix a tota la informació que necessites al nou portal privat de colònies d’estiu.

El valor afegit a les Colònies amb Eix Estels

Les colònies d’estiu d’Eix Estels van molt enllà d’unes activitats divertides. Estan pensades i dissenyades a partir de la nostra pròpia experiència, tenint molt presents els nous models socials cooperatius i de solidaritat i sempre atents a les aportacions generoses dels milers de pares que cada any ens fan confiança. El respecte és una clau fonamental per a nosaltres. Respecte als companys, monitors i entorn i evidentment respecte a un mateix farà que els nens creixin com a persones i com a societat.

Un programa pensat perquè el vostre fill aprengui a fer, a ser, a viure i a conviure.