circuits interpretatius en aquest mapa hi trobareu diferents itineraris per fer amb nens que segueixen un determinat criteri d’interès. Circuits interpretatius de natura, rutes de fauna, rutes botàniques, històrics… o que segueixen un itinerari específic i singular. En podeu trobar amb una fitxa descriptiva de totnens, un pdf descriptiu o una ruta externa.

circuits d’orientacióEls circuits fixos d’orientació són recorreguts permanents, de manera que cadascú pot fer-lo quan li vingui de gust. Per seguir-los un caldrà un mapa i una brúixola. N’hi ha que es fan de manera competitiva, puntuant el temps, però es poden fer de manera lúdica en família. A l’enllaç que teniu al mapa trobareu més informació com ara el lloc d’inici i on podeu comprar o descarregar-vos el mapa. La majoria és poden fer de manera lliure i el mapa té un cost aproximat de 3 euros. Un cop situats en el punt d’inici us caldrà anar trobant les fites o estaques. Hi ha diferents maneres de marcar el pas en cadascuna de les fites (ho trobareu als enllaços).

A totnens us portem aquest tipus de circuits guiats per fer com una activitat lúdica en família a la natura. L’estat dels circuits, els canvis o l’anul·lació no depenen de nosaltres.

circuits interpretatius i circuits d’orientació per anar amb nens