El cap de setmana del 15 i 16 de febrer podreu gaudir d’un dia a la granja dins l’ambient de festa. L’activitat carnaval a la Granja La Manreana us proposa de manera lúdica, entretinguda i participativa descobrir la granja en un dia de gresca diferent. Aquest és el primer cap de setmana de l’any d’activitats temàtiques per a tots i els públics i especialment adreçades per a famílies amb nens del Parc.

 

Carnaval a la Granja La Manreana, activitat familiar

  • 1oh – obertura del parc
  • 11:000h – arribada del rei Carnestoltes que us convidarà a tot a la festa de la tarda. Podeu venir disfressats o utilitzar el maquillatge i vestuari que trobareu a la vostra disposició.
  • 13 a 15h – dinar al menjador del Mas
  • 16h – Tu si que vals! Desfilada de disfresses, hi haurà premi per les més treballades.
  • 17:30h – Festa i xerinola. Ball i música a càrrec del DJ Carnestoltix.
  • 18h – es tanca el Parc

També hi haurà la Manri, la mascota de la Manreana. Totes les activitats estan adaptades per a tots els públics.

 

Més activitats a La Manreana

  • La Manreana Parc va obrir el passat mes de setembre i ja acumula més 1.200 visitants en 2 mesos!. Cada cap de setmana i festiu s’ofereixen activitats guiades teatralitzades on els visitants poden conèixer les tasques de la granja i les curiositats dels animals salvatges.
  • A més d’un mercadet de productes, tombs en poni i dinar de bufet lliure.
  • A banda de les activitats els visitants poden conèixer les més de 50 espècies d’animals que viuen al parc.
  • si compreu les entrades online teniu un 15% de dte.

 

Sorteig familiar per dissabte 15 de febrer

Gràcies a La Manreana sortegem un paquet per gaudir el Carnaval a la Granja La Manreana en família (màxim de 4 persones) amb dinar inclòs per dissabte 15 de febrer. Per poder participar al sorteig us heu de fer seguidors de La Manreana a faceook i apuntar-vos al butlletí de totnens.

Teniu temps per apuntar-vos fins divendres 14 de febrer a les 10 del matí.

 

sorteig tancat

Felicitats Marga Diaz !!!

Gràcies a tots per participar !!!

*Participar al sorteig suposa apuntar-vos al Butlletí de totnens i acceptar la política de privacitat. El guanyador dóna permís a totnens per facilitar les dades necessàries a la Granja La Manreana per poder recollir les entrades.

**Des de totnens s’enviarà un correu als guanyadors a l’adreça amb la qual s’hi ha apuntat. Aquests s’haurà de posar en contacte les properes 24h amb totnens per facilitar-nos les dades: nom, cognoms, nombre d’assistents i telèfon de contacte. En cas de no rebre resposta per part del guanyador es farà un nou sorteig entre tots els qui ja hagin participat.

 

reserves entrades al Parc de la Manreana

+info La Manreana