Cap de setmana a la Garrotxa amb nens amb tocaeldos

L’Arantza de tocaeldos. ens explica com va anar el cap de setmana a la Garrotxa amb nens que va organitzar els dies del 22-23 de novembre. Una magnífica sortida de cap de setmana i activitats amb diferents famílies amb nens petits. Des de tocaeldos organitzen sortides per a grups o famílies els caps de setmana a diferents llocs del territori. Seleccionen indrets amb encants especial amb un contacte directe amb la natura. Encara que les rutes estiguin programades sempre es poden adaptar a les necessitats específiques del grup. Avui us explicarem com va anar el cap de setmana a la Garrotxa amb nens. Terra de volcans, granges i paisatge espectaculars. En un cap de setmana a la Garrotxa amb nens petits van tenir temps de visitar el Parc de les Olors, caminar pel Croscat, passejar per Els Hostalets d’en Bas, descobrir les Roques Encantades i conèixer de prop la granja Mas La Coromina.

 

Cap de setmana a la Garrotxa amb nens. Les excursions

La planificació iniciat d’aquest cap de setmana en família per la Garrotxa estava pensada per fer una bonica caminada per la ruta de les tres colades. L’edat dels nens, de 2-3 anys, va fer aconsellable canviar l’excursió. Es va preferir, doncs, fer una curta i bonica caminada d’aproximament una hora pel Molí del Fondo i el Boscarró del municipi de Sant Joan les Fonts.

Cap de setmana a la Garrotxa amb nens amb tocaeldos

Un del volcans més visitats de la Garrotxa és el volcà de Santa Margarita. Si els nens són molt petits i voleu viure l’experiència de trepitjar un volcà hi ha l’opció de fer la ruta del Croscat. Aquesta és l’excursió al volcà que es va escollir. Situat entre els municipis de Santa Pau i Olot.

A la Garrotxa hi ha molts llocs que són màgics i plens d’encant. Un d’ells és la bonica excursió amb nens fins les Roques Encantades. Són fascinants de veure durant tot l’any però, ara, amb la catifa de fulles, resulten imprescindibles de visitar.

Cap de setmana a la Garrotxa amb nens amb tocaeldos

A Sant Joan les Fonts van visitar el Parc de les Olors i els voltants de l’església de l’antic monestir. Podreu gaudir de diferents espais on les plantes medicinals i l’entorn conviden a fer-hi una passejada tot mirant de desxifrar les agradables olors.

La visita a la població de Els Hostalets d’en Bas va servir per relaxar-se prenent un cafè i contemplar les boniques cases de pedra amb els seus balcons plens de flors.

 

Cap de setmana a la Garrotxa amb nens. Mas La Coromina Ato

Cap de setmana a la Garrotxa amb nens amb tocaeldos

La Garrotxa no només és Terra de Volcans. La comarca és coneguda també per les seves granges de productors ecològics i de qualitat. Durant el cap de setmana a la Garrotxa no podia faltar la visita a una granja amb nens. Es va escollir la granja familiar Mas La Coromina Ato. Un tracte molt proper i agradable que va fer la delícia dels nens. Van poder toca els animals, donar-los hi de menjar, veure com munyien i passejar per les instal·lacions. Durant la visita, com a novetat, van poder fer un tastet dels iogurts que estan preparant i provar el seu deliciós formatge.

 

Cap de setmana a la Garrotxa amb nens. Dormir i àpats

Ja us hem explicat que en les sortides organitzades des de tocaeldos s’encarreguen de tot. Vosaltres només heu de portar les ganes de passar-vos-ho molt bé. I seguir els consells que us donen per a cada sortida: si cal portar sac, llanterna o alguna altre cosa.  Podeu contactar per correu amb l’Arantza que us resoldrà tots els dubtes. Tots els àpats estan pensats i preparats perquè agradin als nens.

  • En aquest cap de setmana a la Garrotxa es va escollir l’Alberg Rural Bellavista per dormir, sopar i esmorzar.
  • Per dinar es va fer un pícnic amb truites, quiche, olives, xips, meló tallat… el lloc escollit va ser una de les magnífiques zones de pícnic de Sant Joan les Fonts.
  • Per sopar una sopeta calenta amb galets i nuggets de pollastres casolans amb patates fregides. De postre iogurt o flam.
  • L’esmorzà també es va fer al mateix alberg a base de cafè, Nesquik, sucs, torrades, embotit, cereals, fruita…

 

AQUESTA SORTIDA A LA GARROTXA TORNA A ESTAR PROGRAMADA PEL 26-27 DE NOVEMBRE

 

LES PROPERES SORTIDES DE TOCAELDOS

Sortida a Sant LLorenç de Munt amb tocaeldos

Cap de setmana a la Garrotxa amb nens amb tocaeldos

En aquesta ocasió es tracte d’una excursió d’un dia al Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i la Serra d’Obac. Excursió molt senzilla i perfecta per poder introduir els més petits de casa al món del senderisme.. Es fa una visita a l’hospital de sang i la cova de la font fosca. Per dinar s’encarreguen de preparar un pícnic per la zona de la cova. També hi haurà un taller sorpresa de pedres precioses i un berenar amb tocs healthy. Teniu tota la informació a Passejant a la tardor el 5 de novembre.

Escapada a Banyoles entre fades i Playmobils amb tocaeldos

Cap de setmana a la Garrotxa amb nens amb tocaeldos

Una sortida de cap de setmana a Banyoles amb nens. Entre algunes de les moltes activitats i excursions que hi ha preparades podreu visitar les coves de Serinyà amb un taller neolític. Fer una visita a la població de Banyoles amb excursió al bosc de les fades de les Estunes. També es va a la Fira Internacional de Playmobil a Girona, on hi han els jocs gegants amb ambientació Playmobil. Finalment us proposen conèixer la Comunitat Integral Catalana Som Pujarnol. Teniu tota la informació a Escapada de fades i Playmobils el 12-13 de novembre.

 

+info tocaeldos

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save